20. maaliskuuta 2011

UROT FO KAG, KT TÄCJ!

HAPPORADIO @ BALTIC PRINCESS

Kosto elää otsikon suhteen! Tuli näitä fiksuja viestejä sultakin, Jutta ;)

Torstaina oli sitten se kauan odotettu risteily! Kivaa oli niin kauan kun sitä kesti. Loppuilta nyt ei ihan suunnitelmien mukaan menny, mutta oma vikahan se oli.

Etkot (eipä varmaan voi typerämpää sanaa olla!) hytissä. Happoradio raikas ja juoma virtas. Ehkä liikaakin. Pakko mainita tähän väliin, että on toi Junnu kyllä sanojensa mittainen mies! Tarjos puolikkaan ku oon sitä puol vuotta kestäny (helppoo se ei oo ollu!) ;)

Ihan vitun VIP! Ignoratkaa naama, mut toi passi on tosi hieno :)

Junnumummut oottamassa keikan alkua! On muuten kerrankin melkein järkevä kuva meistä. Istuskeltiin siinä lattialla, kun Kristoffer veti jotain tuolileikkiä ja muuta vastaavaa. Tässä kohtaa alkaa filmi katkeilla....

Enks ookin hyvä valokuvaan? Tällänen let's go -meininki keikalla! Mua kyllä harmittaa, kun en muista melkein mitään. Jotain pieniä pätkiä sieltä täältä. Oli kyllä hyvä setti, mitä nyt kuvista ja videoista näin. Hauskaa oli jokatapauksessa ja tuli jorattua varmaan koko loppuvuoden edestä. (Ja huudeltua jotain epämäärästä....)

Sit siinä oli jotain juomien takavarikointia, nimmarihässäkkää ja sellasta. Kuviakin otettiin. Ja mä jätin jäähyväiset kaikille, koska olin ihan varma että kuolen tai vähintäänkin lennän mereen.


ONNEKS jäin jatkoista paitsi, oisin varmaan kuollu häpeään seuraavana päivänä. Oli jo ihan tarpeeks noloo, kun Akia halatessa aloin selittään sille jotain, että se on maailman ihanin tms....

Ja vielä loppuun rakkaan mummoystäväni Annun kommentti: "Jutta, sä kysyit Pelastajan aikana multa että "mikä biishi tää on??" :D"

Niiiiiin ja pidän pientä taukoo tästä blogista ja muutenkin kaikesta. Pitää saada vähän ajatuksia kasaan ja elämää taas raiteilleen. Kiitti viel Jemina eilisestä, kun jaksoit kuunnella mua. Oot korvaamaton ♥

3 kommenttia:

  1. Suomennettuna otsikko: Urpot on kaikki tääl. Mä muistan ;)

    VastaaPoista
  2. ite oot korvaamaton!!! tuus nyt vittu suomeen! ikävä jo on!! <3

    VastaaPoista
  3. jembuuuuu: Suomessa ollaan vihdoin, ihanaa! :) Ikävä ♥

    VastaaPoista