12. helmikuuta 2012

jämsääääää

HAPPORADIO @ HIMOSAREENA, JÄMSÄ

Kävin ensin perjantaina rustailemassa pari äikän tekstitaidon vastausta ja sitten illalla hurautettiin Himokselle kattomaan Happoradiota! Oltiin perillä aika ajoissa, koska ei vastoin alkuperäisiä suunnitelmia jaksettukaan käydä ensin Keuruun mökillä. Sen sijaan pistettiin Jutan drinkkibaari pystyyn Himos-areenan pihalle :D

Photobucket
"Oletpa kaunis tänään"-posetusta jossainpäin Jämsää!

Juotiin aivan helvetisti ja ihmeteltiin lihatiskimenoa. Mäkin tykkään näistä viiskymppisistä miehistä ♥ "Sieltä ne beibet laskeutuu portaita!" ..... Ihanaa.

Jossain vaiheessa sitten raahattiin perseemme sisälle ja parkeerattiin baaritiskin kautta eturiviin. Muutama juoma siinä menossa kaatu, lavallekin ehkä hups, mutta aika meni ihan älyttömän nopeeta! Anksun kanssa päästiin jorauksen makuun ja sit yhtäkkiä alkokin jo alkunauha soimaan.

Ja keikallahan sitä vasta jorattiinkin! Hieman on muistikuvat hatarat, mutta sen muistan et me oltiin ainakin ihan  liekeissä! Linnusta sammakoksikin tuli, wuhuujeeeee! Meijän ilmeet oli varmaan aika näkemisen arvoset... Hahah :D

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
:D
Photobucket

Keikan jälkeen Jutan drinkkibaari avasi jälleen ovensa. Hengailtiin pihalla hetki, juteltiin Hapsun kanssa, halailtiin Kuljua (:D) ja lopulta lähettiin ajamaan Keuruulle. Kaadoin mansikkakermat päälleni ja taisin siinä pienet torkutkin ottaa. Keuruulla jauhettiin scheissea ja mentiin Anksun kanssa viimesinä nukkuun joskus puol ysin aikoihin. Kannattaa muuten sammua kossubatterylasi kädessä sänkyyn.... Kiva herätä märästä sängystä, mmmmm.

MUTTA MITÄ OLI SE LILA MÖNJÄ RICHARD SCARRYN ARVOITUKSESSA?!?!! Mato Matalan omppubiilikin jäi siihen jumiin!! Sammuttiin kesken ohjelman ja tää jäänee nyt ikuiseksi arvoitukseksi. En ehkä kestä. (En jaksa kattoo, et onks sitä ohjelmaa Areenassa.)

Nyt nukkuun ja huomenna aamusta enkun yo-kuuntelu, wish me luck! :)

4 kommenttia:

  1. repesin tolle richard scarry pulmalle :DDD sori en tiiä :(

    VastaaPoista
  2. Se oli liimaa :D joku heebo liimaili mainoksia ympäri kaupunkia ja tiputteli sit liimaa vahingos matkalle :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noniiin selvishän sekin nyt sit vihdoin! Jee thanks! :D

      Poista