5. maaliskuuta 2012

"tulee tuplanarikkamaksu noitten hattujen takia!"

HAPPORADIO @ OLD TEXAS, KAARINA

Pitkästä aikaa pääsin kattoon Happoradioo! Jee! Eikös kaks ja puol viikkoo oo aika pitkä tauko.... :)

Perjantaina olin Markon kanssa kattomassa Ilves-Jyp -peliä, mutta koska Ilves hävisi niin ei siitä sen enempää. Paitsi että meinasin hypätä kattoon kun erätauolla alkoi Pelastaja soimaan.

Lauantaina lähdettiin sitten Hämeenlinnan ja Karjalohjan kautta Kaarinaan katsomaan sitä Happoradioooo. Käytiin syömässä Tiiriön ABC:lla ja oli kiva nähä Juttaakin pitkästä aikaa (no se kaks ja puol viikkoo!) Marko halus kuunnella vaan paskaa musiikkia autossa ja mä meinasin hypätä autosta pihalle motarilla, kun en kestäny sitä enää.

Anksulle päästiin vihdoin ja aloin tietty heti syömään mun lakujäätelön jämiä, jotka on ollu Anksun pakkasessa ikuisuuden :D Ja tietty perinteinen jäävesi Marimekko-lasista oli pakollinen. Laiteltiin kuvia koneelle kun ootettiin Tessua ja ja ja sit Tessu tuli jaaaajajajaaa lähettiin sinne Kaarinaan.

Autossa alko hillitön ryyppäys ja matka menikin aika nopeesti sitten. Old Texas oli ihan kämänen paikka keskellä ei mitään. Mutta kyllä siihen pihaan sentään yks Jutan baari saatiin pystytettyä. ;) Kun oltiin hirrrveen humalassa niin vihdoin raahattiin perseemme sisälle ja tiskin kautta eturiviin odotteleen.

 Ai kenen silmät seisoo....

Sori Tessu :D Mut tää vaan on iha paras!

Keikka oli ihan jjeesssh, aika perussettiä. Paitsi etten kehdannu riehua ihan niin paljoo, kun Marko oli siin vieres hah! Mutta voi että kun meinas kyyneleet tulla Sinän aikana :') Varsinkin kun Aki vielä sano siinä ennen, että jos on joku rakas lähellä niin ottakaa siitä kiinni tms. Oli herkkää.

Keikan jälkeen jauhettiin scheissee valomerkkiin asti. Sit kun meidät häädettiin sieltä pihalle niin lähettiin Karjalohjan kautta takaisin Tampereelle. Oltiin Markolla 6.47 (tasan)! Mä olin nukkunu koko matkan Karjalohjalta, mutta kuski onneks pysy hereillä. Vaikka oli sillä kuulemma vähän vaikeuksia ollukin.

Eip sit kai muuta niinku. Tänään oli äikän preli ja meni ihan jees. Huomenna on matikan tentti ja se tulee meneen päin vittua. Ni.

4 kommenttia: