16. syyskuuta 2013

"me voidaan jakaa teidät!"

NOTKEA ROTTA @ NED KELLY'S, NUMMELA

Jaahas, oon unohtanu kirjottaa vielä toissa viikonlopustakin, joten siitä lyhyesti tänään.

Oltiin siis perjantaina katsomassa Rottaa Nummelassa ja lauantaina oltiin Motelletissa nauttimassa muutamat virvokkeet.

 photo IMG_2930_zps5fabeb12.jpg

Otettiin sensuelli kuva Iisin kanssa, hahaa. Hengailtiin baarissa, kateltiin fudista (sivusilmällä) ja odoteltiin keikan alkua. Alkuun vähän näytti, et oltais taas saatu yksityiskeikka, mutta jostain sinnekin vaan porukkaa ilmesty.

Lavaahan koko mestassa ei ollut, vaan noi esiinty tanssilattian nurkassa samalla tasolla yleisön kanssa. Jokseenkin huvittavaa. Ihan hyvä fiilis oli kaikesta huolimatta, omituista porukkaa unohtamatta. Meinattiin jossain vaiheessa kuolla nauruun, kun siinä pyöri ties minkälaista hiihtäjää ympärillä.

Keikan jälkeen vaihettiin muutamat sanat tapamme mukaan. Rotan mielestä ne voi Happoradion kanssa jakaa meidät, tai sit ei, että on vaikea valinta edessä! Ite oon vähän eri mieltä tosta vaikeudesta.. :) Halattiin ja lähettiin ajamaan kohti Vantaata sumussa noi kiusallisesti meidän perässä. Uuh. Mut ei Nummelasta mitään sen erikoisempaa.

Lauantaina koomailtiin aamu mun luona, päivällä hoidin omia asioitani Ankan heiluessa itä-Vantaalla ja illalla lähettiin Stadiin muutamille.

 photo IMG_2939_zps0a42c803.jpg

Rosa ja Johannakin tuli sinne ja vaikka ilta jäikin lyhkäseks seuraavan päivän duunivuoroa ajatellen niin oli silti ihan fantsuu!

 photo IMG_2943_zps3e97ce83.jpg
 photo IMG_2942_zps2305fcb0.jpg
 photo IMG_2945_zpseb7729bb.jpg

Takaisin rautatieasemalle huojuessa bongattiin Sami Hedberg Kolmen sepän patsaan päältä kiipeilemästä haha. Junassa oon kuulemma pölissy jotain ihan päätöntä ja Hiekkaharjusta meille tanssittiin Mustan barbaarin tahtiin. Still alive nigga. Ohikulkijoilla oli varmasti ratkiriemukasta.

 photo IMG_2947_zps723b1641.jpg

Kaikinpuolin miellyttävä viikonloppu. Ja nyt alan väsäämään mahtavuusvideota Kannelmäestä ja Ikaalisista! Sitä odotellessa hyvää alkanutta viikkoa kaikille. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti