27. joulukuuta 2014

keitä meitä siel nyt oli? jätän tämän vain tähän

HAPPORADIO @ CIRCUS, HELSINKI

Tän vuoden viimenen keikka 14.12. Koska kyseessä oli eleganttiversio normaalin baarikeikan sijaan, odotukset eivät suoraan sanottuna olleet hirveen korkealla. Älkää nyt taas tappako, mutta en oo ikinä ymmärtänyt ihmisiä, joiden mielestä jokainen keikka on superhypermahtava. Tarkoittaen lähinnä niitä, jotka on käyneet kymmeniä ja taas kymmeniä keikkoja. Kun faktahan on se, että sinne väliin mahtuu myös paskojakin vetoja. Ihan pakostikin.

Tai sit mä oon vaan liian kriittinen.

No however, pikkasen mietitytti, että miten konserttisalimatsku voi toimia baarissa. Eikä se oikein toiminutkaan. Tuli pikkasen idiootti olo seistä eturivissä jorausfiiliksessä, kun soitettiin ranteet auki itkuvirsiä toistensa perään. No okei, oli joukossa muutama poikkeus, mutta päällimmäiseks tunnelmaks jäi aika typerä.

En tiiä tarvitseeko mun edes mainita mitä mieltä olin väliajasta.... Oikeesti, ehkä pahin tunnelmanlatistaja ikinä. Edelleen, konserttisaliin jees - baariin ei.

Se siitä lynkkauksesta. Oli joka tapauksessa kivaa, koska oltiin pitkästä aikaa koko possella liikenteessä. Ja Ihmisenpyörä humppaversiona toimii aina, onneksi se soitettiin viimeisenä niin jäi hyvä maku suuhun kaikest huolimatta. :)

 photo imagejpg1_zpsc0b66ed1.jpg

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti