1. maaliskuuta 2015

"ne pipopäät on ihan sekasin!"

HAPPORADIO @ BAR KINO, PORI
&
ATOMIROTTA @ VERNISSA, VANTAA

Nonnii nyt alkaa, herranjumala sää haiset! Näin sunnuntain ratoksi istahdettiin Jutan kanssa kirjoittamaan yhdessä uudistuneen blogikonseptin debyyttikirjoitus. 

Elikkäs perjantaina starttasin hakemaan Jutan Lohjan pieneläinklinikan pihasta, tapani mukaan olin 20min. myöhässä ja Jutta keuhkosi kuin kiimainen villisika, jota ampiainen oli pistänyt perseeseen. Siitä matkamme jatkui Raumalle viettämään laatuaikaa. Terkkuja sinulle "uusi tuttavuus" xD. Hahhahahahah!!! 

Kun ilta oli pimentynyt ja taivas oli tumma kuin Jorma Sterlingin kulmakarvat, lähdimme köröttelemään Poriin. Apsin kautta Kinoon retostelemaan! Keikka alkoi ja väkeä oli mukavasti. Vaikka oltiin selvinpäin, pistettiin niin maan perkuleen kovat joraussessiot käyntiin. Vedettiin valssit, piruetit, heilumiset, hyppimiset, kiljumiset ja mökötykset niin että hiki virtas. Mökötyksestä sen verran että, Leevi, ei, ei, ei! Ja vielä kerran ei! Mr. Pipopää ei hirveästi arvostanu möksötystä: "Teijän pitää bailaa kaikki biisit ihan vitusti". 

Keikan jälkeen lähdimme suorittamaan laadunvalvontaa paitakojulle, jossa olikin pahasti puutteita. Pari vakavaa kirjoitusvirhettä myyntikyltissä. Aijaijjai! Palkaksi niuhotuksesta saimme laatikollisen Happoradion Che Guevara- kondomeja joiden viimeinen panopäivä meni jo. Sekavien hölinöiden ja mölinöiden, keuhkoomisen ja parin foton jälkee lähettiin Apsin kautta ajelemaan kotia kohti. Perillä inhimilliseen aikaan 06:45. Ja eiku nukkumaan! 

 photo MAUNOOOPIPPELI_zpsg0hw3s1h.jpg
 photo makkaperunat_zpsymcmfhxw.jpg

Lauantaina lähdimme silmät ristissä illalla ajelemaan Vantaalle ja tavoitteena Atomirotan keikka Vernissassa. Olimme tehneet aikataulusuunnitelmamme hieman päin prinkkalaa ja olimme paikalla laittoman aikaisin. Koska ei haluttu mennä keikkapaikalle sataa tuntia aikaisemmin, kulutimme aikaa istumalla autossa jonkun marketin pihassa. 

Keikka oli aivan mahtavaa, siis aivan mahtavaa! Täysi kymppi! Jatkoon! Perinteiset pöhisijät meidän molemmilla puolilla pitää tietysti aina olla, mutta eipä se loppujen lopuksi saanut aivan mahtavaa tunnelmaa pilattua. Moshaus jäi tällä kertaa väliin (muutenhan siis ollaan siellä aina, eiku...) Keikan jälkeen pidettiin kuvaussessiot, koska tatskakuva piti saada vihdoin räpsästyä. Jaettiin kuulumiset ja jutskailtiin Emma-gaalasta ja Happoradion Porin keikasta. "Vittu ne pipopäät on ihan sekasin!" Tatskakuvien ja selfieiden jälkeen lähdettiin hymy suussa ajelemaan poispäin ja mietittiin, että miten olikin niin mukava viikonloppu!

 photo tatskasysteemi1_zpslrz2z96z.jpg
 photo rottaselfieeee1_zpsxegnzc9d.jpg

Näihin kuviin ja näihin tunnelmiin rattoisaa sunnuntaipäivän jatkoa kaikille blogin ihkuraksulukijoille!

Ankka ja Jutta kuittaa, kumartaa ja poistuu takavasemmalle.

1 kommentti:

  1. Miten hyvännäköinen mies mr. Rotta onkaan! Silmiä polttaa ja hirvittää! Nappaan taskuun, ajan autolla Saharalle ja en päästä koskaan pois. Laitan lasikaappiin ja tuijotan kaiket päivät. Järki lähtee, ei voi mitään.

    VastaaPoista