8. heinäkuuta 2015

sakarin pikkuveli on sikari ja niiden kadonnut veli on sokeri

ATOMIROTTA @ RENTUKKA, JYVÄSKYLÄ

Meil oli pitkästä aikaa tällänen kolmen päivän putki joka oli kiva piristys kaiken keskelle! Lähettiin ajelee Jyväskylää kohti ja lauleskeltiin Eldankajärven jäätä ja mietittiin et onko joku radiosta tullu taikasauvalaulu Anssi Kelan? ( Näin reilu kuukauden jälkeen selvis, että kyllä se sen kipale on). Mulla oli tona perjantaina synttärit niin lähettiin perinteisesti kattomaan keikkaa. Oon ollu varmaan 16- vuotiaasta asti AINA jollain keikalla just mun synttäri päivänä, joten nytkään ei tehty poikkeusta!
Saavuttuamme Rentukkaan oltiin vähän pihalla (kuten aina muutenki) että, mistä ovesta pitää mennä sisään ja se rakennus oli vähä erikoinen. Mentiin sisälle istuskelee ja oli kiva olla keikalla pitkästä aikaa. Mentiin eteen ja siitä sitten setti lähtikin soimaan. Lavan katossa oli joku ammottava reikä. Miksi? Sitä emme tiedä.

Mun äiti nukkui toukokuun alussa pois, koska sairasti vakavaa syöpää ja meil oli ollu just hautajaiset niin biisi Haudoille tuntu vähän pahalta siihen hetkeen, mutta jotenki se kipale on tosi lohdullinen. Kun Aurinkoon lähti soimaan niin noi omisti sen mun äidille ja koska mul oli synttärit niin sain viel lahjanki. Oli aika ilon ja itkun sekava fiilis.

Kotimatka ei oo tuntunu koskaan varmaan niin väsyttävän pitkältä kun ajettiin Jyväskylästä Vantaalle. Molemmat oltiin nukuttu aika vähän noihin aikoihin. Naurettiin niin typerille jutuille kun piti pitää ittensä hereillä ja saavuttiin ruhtinaallisesti klo 06:00 Koivukylään. Ja kivat Jutalle kun se lähti 12.00 töihin viel mutta kun Jutku lähti niin enpä tietenkään saanu enää unta niin katoin sit Netfliksii silmät ristissä siihen asti kunnes Jutku tuli, Pyörähdettiin viel mun himas ja lähettiin ajelee kohti Keravaa.


ATOMIROTTA @ COSMOPOLI, KERAVA

Mun neitsytmatka Keravalle! Baariin sisään ja väkee oli ku pipoo, ihan kauhiast! Siinä edessä sitten tönötettiin ja mietittiin, että pitäiskö lähtee tanssilattialle ihan pyörähtää xD. Salakuunneltiin takana olevien ihmisten juttuja ja naurettiin omille väsyneille läpillemme. Keikalla oli hyvä meininki ja ihmiset villinä! Joten vaikka oltiin tosi väsyneitä niin toi kävi ihan piristysruiskeesta! Nähtiin Rotta pikaisesti ja lähettiin kotiin nukkuu!


ATOMIROTTA @ LOUHELA JAM 2015, VANTAA

Meijän tän vuoden eka ulkoilmakeikka joten siitä voi sitten aina laskee, että kesä on virallisesti alkanu! Ihan ensteks meil oli pienimuotoisia ongelmia löytää tonne paikan päälle ku navigaattori ei ohjannu ihan ineen ja sit puhelimen kartan avulla sitten mentiin ”Osaat sä Ankka lukee karttaa” Ööö, en. No mut ohjaa mua nyt silti. Kun Jutta päättää, että osaan lukee karttaa nii se on pakko!
Kun saatiin auto parkkiin niin oltiin ihan et mitä vit! Nehä soittaa jo! Paniikis hirveel vauhdil kunnes tajuttiin et se oli soundcheck. Eikä ollu muuten eka kerta kun on käyny noin xD. Keikalla oltiin rokkipoliisina, vähän tihku välillä sade ja keikan jälkeen oltiin otettu ihan selfiestick messiin niin saatiin mahti kuva napattuu! ”Ei helvetti onks teil tollanen!” Siitä sitten nokka kohti kotia ja oli kyl hauska putki, vaikka me joka kerta todetaan et meist on oikeesti vaan tullu vanhoi ku aina vaan väsyttää. Toista se oli ennen, ei tarvinnu nukkua koskaan!


Kiitos ja kuitti- Roger
- Ankka

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti