29. toukokuuta 2011

rrrrrrakkauden ryyppykesä 2011

HAPPORADIO @ LOIMAA

...on alkanut! (Nojoo, on mulla vielä kaks koetta ja kokeenpalautus, mut ei niitä lasketa.)

Mulla olis ihan liikaa kerrottavaa eilisestä. Oli iiiihan ylihuippukivaa! Parhaat ihmiset ja paras bändi, that's all I need.

Töiden jälkeen Tautivankkuri suhahti Pirkanhovin kautta (ilopussi piti täyttää!) Loimaalle. Pissikset joi pussista autossa ja kuunneltiin Munamiestä :D
Helsingin Ruttovankkurikin sieltä viimein joskus saapui! Oli niin ihanaa, kun oli taas koko porukka kasassa. Hassua miten netistä ja jonkun bändin kautta voikaan löytää tollasia ihmisiä.

Siellä sit jotain hilluttiin ja jossain vaiheessa hukattiin mummot. No, lähettiin sitten Jutan ja Kainan kanssa metsästään Akia! Juostiin jossain Loimaan kaduilla, hei jee :D Mutta Aki löyty, oiskohan Markkukin kävässy siinä (?) ja shilleeee. Juteltiin mukavia. Ei kyllä huomannu yhtään, että oli kymmenen viikkoo viime näkemisestä.

Photobucket

Keikka oli ainakin nääääääääin hyvä! Ja kyllä mä vielä joskus opin kuvaan. No okei, otin ehkä viis kuvaa koko keikan aikana niin ei voi oottaakaan, et kovin moni (=ykskään) niistä onnistuis. Keskityin enemmän riehumiseen. Kunto meinas loppua jo toisen biisin jälkeen, mutta jostain sitä virtaa vaan löyty vielä. Nyt on kyllä ääni menny ja pohkeet niin kipeet että huh! Raskasta tää keikoilla käynti.

Photobucket

Photobucket
Uskokaa tai älkää, mulla oli yläasteella ATK 10 :))) Mutjoo, just hajosin tossa nii oli pakko muokata.

Photobucket

Keikan jälkeen mentiin taas apinahäkin luokse. Aki oli ihana. Markku tarjoili meille jotain hyvin epämäärästä (no oli se ihan jees :D) AH:nkin kanssa jotain puhuttiin ja Jatun, mutta en nyt oikeestaan muista, että mitä. Tuskin mitään tärkeetä. Häkkihalailtiin vielä ja sitten Tautivankkuri lähtikin ajaan takaisin kohti kotia.

Photobucket
Nimmari ft. rrrrrrakkauden lasit! Ehkä hienoimmat ikinä :D "Laittakaa sit lasit päähän keikalla, ettette sokaistu rakkaudesta!" 

K I I T O S Jutta, Annu, Nunsku, Katti, Mepa, Ansku, Elli, Päivi, Kaina, Milla, Anna-Sofia, Sonja, (ja öö keitäs muita siinä nyt olikaan......) + bändi ! Ootte rakkaita.

PS. Voisin alkaa lukeen matikkaa. Huomenna on taas matikan koe (kaks kurssia tässä jaksossa....) ja tästä nyt en osaa sitäkään vähää, mitä siitä toisesta. Buu!

2 kommenttia:

  1. ♥ oli täydellisyyttä hipova yö! haluaaaaaaa keikalle!!!!!

    VastaaPoista
  2. Täydellistä oli! ♥ Kaks pitkää viikkoo eessä seuraavaan.....

    VastaaPoista