4. heinäkuuta 2011

riksurock + pkk

HAPPORADIO @ RIIHIMÄKIROCK
&
SÄRKÄNNIEMI, TAMPERE

Noniin nyt kun on vähän lakannut tärinä viikonlopun jäljiltä niin saatan saada jotain tekstiäkin aikaseks!

Lauantaina kun oltiin eka tuhottu valkoviiniä Jutalla Hämeenlinnassa, otettiin juna kohti Riksua. Paikanpäällä nähtiin paaaljon tuttuja, oli ihana nähä pitkästä aikaa. Sitten kohtahan se keikka alkokin. Mentiin Jutan kanssa seisoon sellasen hiekkakukkulan päälle about neljänteen riviin ja oltiin sit muita päätä pidempiä :D Siinä tuli taas ihan kiitettävästi riehuttua ja hikoiltua ainakin kymmenen ämpärillistä. Oli ihan saatanan kuuma, auringossa kevyesti lähemmäs viiskytä astetta.


Keikan jälkeen vaihettiin pari sanaa Akin kanssa (thänks Kulju, tilanne on nyt 3-1 ;)) ja sit majoituttiin varjoon istumaan ja puhumaan paskaa. Pari tuntia siinä vierähtikin ja sit oli vuorossa PMMP. Mä en niistä mitenkään erikoisesti oo ennen tykänny, mutta olihan ne nyt ihan saatanan hyviä! Eilisen illan ja tän päivän kuunnellu vaan niitä hoho.
Pemujen jälkeen lähettiin siitä pikkuhiljaa valuun kohti rautatieasemaa ja siitä edelleen Hämeenlinnaa. Sen yön kulusta tiedättekin jo. Oli ihan sairaaaaan kivaa! En edes muista, koska ois viimeks ollu noin kivaa :) Kiitos vaan seurasta, kaimani. Oot ihQraXpoX ♥
"Tulee pari hyvää ideaa, nyt jos aamuun asti dokataan!" No näinpä.

"RAJUSTILAIHTUNUTAKITYKKI!" Klo 5.58 @ Hml hoods!
Sunnuntaina aamulla heräsin 20min ennen junan lähtöä...... Oli toi muka mua tunnin herätelly jo, oho. P i e n i kooma oli ku unta oli kallossa joku puoltoista tuntia. No, Särkänniemeen päädyttiin kuitenkin viimein. Koomailtiin oksennuksen partaalla jossain penkillä, ylikäytettiin RAJUSTILAIHTUNUTAKITYKKI+pullaposki -läppää (vuoden paras juttu!) ja puhuttiin vaan jotain scheissee as always.
Siinä parin tunnin päästä alko harjotukset ja happohomotki (:DDd) raahautu viimein paikalle. Harjotukset meni kyllä niin päin vittua et huh. Tekniikka ei toiminu sit yhtään ja pientä vitutusta tais olla ilmassa bändillä.
Akille ei uskallettu puhua, kun se oli niin vihasen näkönen mutta AH:n ja Markun kanssa vaihdettiin pari sanaa. AH olikin taas oma hiljanen ja nyökyttelevä ittensä (=selvin päin). Markku onneks on aina kiva!



Oli niiin ihana nähä t a a a a s kaikkia kivoja ihmisiä! Annuninnannuninanunnaa varsinki ja sen lasta, aww ♥ Suunniteltiin sen kidnappausta jo Jutan kanssa ;)

Kun lähdin iskän, Lassin ja Jonnan kanssa niin Aki oli kans Jagella lähössä samaan aikaan ja kyllä se mulle vilkutti hymyillen :))) Että ei se sit varmaan vielä ihan kokonaan oo meihin kyllästyny. Toivottavasti.

Summa summarum, parasta pitkiin aikoihin ja näillä jaksaa kyllä Ilosaareen (VAJAA KAKS VIIKKOO ÄÄ ÄÄÄÄÄÄÄ) asti! Kiitos kaikille, joille kiitos kuuluu! :)

PS. Asoksen paketti tuli tänään - kaksi uutta rakkausvaatetta + rakkaussandaalit + mekko pikkuveljen rippijuhliin! Jejeeje!
PPS. Olin tänään ajotunnilla. Voisin kirjottaa ummet ja lammet taas siitä kuinka rakastan ajamista, mutta en viitti kyllästyttää teitä tän enempää :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti