21. heinäkuuta 2011

ilosaarirock

Sori tää hiljasuus, mutta kun inspiraatiota kirjottaa on ollu vähemmän ku mun blogilla lukijoita (hohoo, mikä vertauskuva!) niin en oo vaan jaksanut. Ja kärsin ehkä maailman hirveimmästä keikkamasennuksesta. Onneksi siihen lohtua tuo huominen ja lauantai niin sain nyt otettua itteeni niskasta kiinni!

Perjantaina lähdin kotoo jo ennen kaheksaa. Väsytti, mutta vatsanpohjassa tuntu jotenkin oudolta. Tätä päivää oltiin odotettu yli puoli vuotta! Tuntu jotenkin hirveen epätodelliselta. Samalla kuuden tunnin junamatkustaminen yksin ja selviytyminen lähes vieraassa kaupungissa 2,5km päähän rautatieasemasta kauhistutti suuresti. Mutta kunnialla siitäkin selvittiin :)
Olin töissä siivouksessa/kierrätyksessä klo 15-02. Alku meni tosi nopeesti, mutta viimeset kolme tuntia meni minuutteja laskiessa. Kun siivoilin siinä leirintäaluetta niin joku ystävällismielinen mies lahjoitti mulle täyden salmiakkikossupullonsa, kiitos vaan! 
Kun pääsin töistä niin vasta bileet alkokin, salmarit naamariin (+Arton kaljat....) ja sitä rataa! Jotain uusia tuttavuuksia siinä tuli, hauskaa oli, vaikka Arto sammukin kesken kaiken (eikä heränny, vaikka hakkasin sitä salmaripullolla!)
Nukkumaan pääsin kuulemma joskus kuuden jälkeen.

Photobucket
VIP:NÄ! :D
Photobucket

Lauantaina heräsin sixpacklonkerot vieressäni. Jaa, olin sit sellasen jostain hommannut :D Ja kengät oli jääny toiseen telttaan... Normi. Jutta ja Anniina lähti reippaina töihin yheksäks, mä jäin vielä telttaan koomaileen pariks tunniks. Sit tuli niin helvetin kuuma, että oli pakko lähtee jonnekin! 
Lähdin vähän veresteleen muistoja Carelia-salin pihalle ja Iso myyhyn, hah! Ylläripylläri, en eksyny kertaakaan! Joku viis kilsaa mä kävelin yhteensä, söin jäätelöä Joensuun torilla ja kärsin armottomasta hedarista.
Kun olin päässyt seikkailemasta niin lähdin alueelle (mentiin aina vip:nä jonojen ohi hahaha!) metsästään näitä ahkeria työläisiä. Kohta ne jo pääsikin töistä, mentiin juomaan lonkeroo teltalle, sit olikin jo VHB ja Happoradio! Aika meni ihan törkeen nopeesti.
Urpojen keikka oli paras ♥ Välillä vaan ahisti, kun ne kameramiehet (saatana!) kuvas meitä screenille ihan liikaa. Katoin Olette kauniita aikana vaan sinne et "jaha, oma naama tossa zoomattuna...." Ei näin.

Photobucket
© Iltalehti.fi - tunteella ja sillee....
Photobucket
© Ilosaarirock.fi
Photobucket
© Tomi Mikola, YleX

Urpojen jälkeen mentiin öö, minne? Syömään varmaan. Sit oli Apulanta ja illan päätti Siekkarit!
Mä en Siekkareista niin välitä, mutta en väitä etteikö ne neljä vikaa biisiä, Rakkaudesta, Kanoottilaulu, Peltirumpu ja Huda huda+ilotulitukset, olis ollu ihan parasta! Hypittiin, laulettiin, kiljuttiin ja seottiin muutenkin vaan siinä Peltirummun aikana ja arvoisa herra Haapasalo nauro meille meijän takana, lol :D 


Kun alue meni kiinni, jumitettiin jossain porttien ulkopuolella Ankan ja Viivin kanssa pari tuntia, kunnes ihan kuolleina ryömittiin suoraan telttaan ja nukkuun. Artolla siellä (siis ei siellä meijän teltassa.... :D) oli taas meno päällä, mutta edes mä en jaksanu mennä sen kanssa bailaan sinne! Huolestuttavaa.

Sunnuntaina lähdin kuudelta aamulla käveleen kohti rautatieasemaa. Juna kuljetti mut Tampereelle ja isoveli sieltä eteenpäin kotiin ja pikkuveljen rippijuhliin. Mutta se onkin sit jo toinen tarina.

Tack så mycket Jutta ja Anniina (+Ankka, Viivi, Hanna ja Kia, vaikkette luekaan!) seurasta, ootte ihan parhaita! Ens vuonna sit uudelleen, jos vielä jaksatte vähän hävetä mua ;)

Tulipas hirvee selostus. No, kerrankin kun tuli inspistä kirjottaa niin sitä tuli sit kunnolla. Koittakaa kestää!
Huomenna lähden Wanajafestareille kaheks päiväks, jeehaa! Pakata pitäis ja en oo vielä Ilosaarenkaan kamoja purkanu.... 

PS. Michael Monroe tuli mun kanssa samalla junalla takasipäin, hähäää! Olkaa kateellisia!

5 kommenttia:

  1. "Kun pääsin töistä niin vasta bileet alkokin, salmarit naamariin (+Arton kaljat....) ja sitä rataa! Jotain uusia tuttavuuksia siinä tuli, hauskaa oli, vaikka Arto sammukin kesken kaiken (eikä heränny, vaikka hakkasin sitä salmaripullolla!)" EN KESTÄ :DDDDD

    VastaaPoista
  2. :DDDDDDd Jutta sano, et olin kuulemma aika kovaakin lyöny, oho. Toivottavasti sattu!!

    VastaaPoista
  3. Niin oonki paras! ahahahahah!
    Vois ottaa itteeni niskasta kii ja kirjottaa kans jotain hehkutusta. Ehkä maanantaina sit.

    VastaaPoista
  4. Sulla on tosi makee banneri ja ulkoasu. Kuvat on ihania ja suuria. Tekstii on postauksissa sopivasti ja sun kirjotuksia on hauska lukea :'D Blogisi on 9½ arvoinen (:
    Ps. Ei vitsit sä olet nätti!

    http://nobodysperfecct.blogspot.com/

    VastaaPoista