26. heinäkuuta 2011

wanajafestarit

No johan oli taas melkosta menoo, ei voi muuta sanoo :D Onneksi Valitettavasti kohta tulee syksy, koulu alkaa ja on pakko vähän rauhottua ainakin hetkeksi.

Perjantaina lähdin junailemaan kohti Hämeenlinnan kaunista kaupunkia. Gheykeharijuoppoystäväni olikin asemalla vastassa, siitä suhailtiin niille ja sit joskus myöhemmin takasin kaupunkiin ja Wanajaaaaaan.
Doom Unit just lopetteli siinä kun päästiin sisälle. Eikun makkaraperunat naamaan ja Putroo oottaan! Mun jalat oli ihan paskana jo tässä vaiheessa, molemmissa jaloissa ihan hervottoman kokoset rakot. Cool.

Tessa liitty seuraamme ja sit pian se Putro jo alottelikin. Hyvin alko keikka, kun ekan biisin aikana mun oli pakko lähtee hakeen vettä kun meinasin pyörtyä. Paha olo meni hetkeks ohi, kunnes jossain vaiheessa sumeni silmät. Istahdin hetkeks (siinä eturivissä... :D) ja se meni taas ohi. Nousin ylös, porasin pari biisiä siinä, sulin Putron katseelle ja hymylle ja sit oli taas vuorossa vittumäpyörrynihanjust-fiilis. Luovutin ja menin sivummalle istuun loppukeikan ajaks. Kyllä vitutti. Mutta keikka oli ihan loistava muuten!

Photobucket
MARRY ME, PLEASE!?!!??? ♥

Putron jälkeen tietty olo taas mitä mainioin. Hei huoh. Kaija Koon aikana paikkautin rakkoni ensiaputyyppien kanssa, Apulanta oli ihan huikee, Nygårdin Petristä puhumattakaan! Mentiin ihan läpällä siihen "katotaan pari biisiä ja lähetään sit vittuun." No, jossain vaiheessa sit päätettiin että eipäs lähetäkään. Vaikka osasin ehkä tyyliin kolmen biisin sanat niin meininki oli hieno! Yhet lonkerot siinä tuli naamalle, mut ei sekään tuntunu enää sen vaahtotykin jälkeen missään. Siistiiiii oli, pitää joskus mennä uudelleen! :)

Lähettiin sit alueelta pois, hengailtiin Jutan kavereiden kanssa hetki, käytiin uimassa ja sit ABC:n kautta nukkuun väsyneenä mutta onnellisena.

Lauantaina väsytti ihan helvetisti! Vaikka olin nukkunut moooonta tuntia, lol. Haettiin Sini rautatieasemalta, käytiin vähän kaupassa ja sit pussarille Linnanpuistoon. En nyt muista mitä puhuttiin, mut pari tuntia siinä vierähti oikeen lepposasti, sit olikin jo rakkaan Happoradion vuoro.
Keikka oli oikeen jeppis! Ikävä ihollesi & Kaupunki täynnä ihmisiä ♥ + AH:n naurut meille + Akin "kuvottaa"-kohdan tuijotus. Keikan jälkeen Kulju välitti meijän tapaamispyyntökutsun (olipas härskin kuulosta) Akille ja sieltähän se taas tuli. Tilanne Kuljun kanssa on nyt 2-3, oho oho.
Aki oli ihana. Ja Markkukin. Siinä jotain juteltiin, otettiin kuvia, halailtiin ja sellasta :) Sit ne meni ja khhrraaakkuuleipuri-AH (älkää kysykö...) tuli vielä viihdyttään meitä. Sekin oli ihana. Ylläri. Mä talloin sen varpaille varmaan viis kertaa hhohoo. Vahingossa tottakai.
Jossain vaiheessa se toivotti meille sit hyvää ryyppäystä ja lähti pois. Mekin sit hypeltiin siitä ulkopuolelle hymyt korvissa Jutan kavereiden seuraan tuhoon juomia. Ihan hyvin tuloksin.

Photobucket
Photobucket

Se yö oli ehkä joku hämärin. Enpä oo ennen ollu Parolan taksitolpalla joskus kahen aikaan joittenkin keski-ikästen (+yhen muun ;)) kanssa ja jutellu henkeviä elämästä. Kokemus sekin. Ja se tunne kun meet takasin Linnanpuistoon, siellä ei ookaan enää ketään ja sulla ei oo kännykkää eikä rahaa. Meinas itku tulla. Pääsin mä kuitenkin loppujen lopuks Jutalle nukkuun.
Aamulla oli heikohko olo. Pääsin siitä sit kuitenkin aika nopeeta lähteen kotiin, että tää kaimani pääsi johonkin rippijuhliin hahah! Tuliaisena vein kotiin sata ja yks mustelmaa, muutaman rakon, palovammat varpaissa (ööh?) ja helvetinmoisen säryn joka paikassa.

Photobucket
Namnam! Ei onneks oo kovin kipee.....

Jos mahdollista, oli ehkä vielä kivempaa kun Ilosaaressa. Siellä oli toki oma fiiliksensä, ekat isot festarit ja silleeee, mutta jotenkin silti ehkä. Emmä tiiä. Ihan saatanan kivaa oli kyllä molemmissa! :)

Photobucket

Suuuuuuret kiitokset Jutalle, Tessalle ja Sinille (joka oli jo valitettavasti ehtiny lähtee kuvanottohetkellä) seurasta! :)

Kävin tossa just hoitamassa Jennin rotat (gerbiilit), kun se ite on jossain saatanan Turkissa (en oo yhtään kateellinen varsinkaan kun oisin ite päässy mukaan, jossen ois töissä....) Nyt nukkuun ja aamulla taas yliopistolle psykan kertauskurssille, jippikayjei! Jos yrittäsin huomenna olla nolaamatta itteeni taas :)))))))) Pitää vissiin ottaa lapio mukaan, et voin sit tällä kertaa kaivautua sinne maan alle!

PS. Tuli kauhee romaaniselostus taas. Mutta kivempi itekin lukee tällästä sit myöhemmi, ku et ois vaan pari kuvaa ja lopussa kommentti et "oli kivaa" :D
PPS. Lauantaina se on menoo taas!

Photobucket

2 kommenttia:

  1. Miten musta tuntuu että ihmiset aattelee meistä pelkkää paskaa kun ollaan joka viikonloppu oikeesti riehumassa festareilla? :D

    VastaaPoista
  2. Hyvin mahdollista :D Mut ajatelkoot vaan mun puolesta!

    VastaaPoista