31. elokuuta 2011

himoa ja huutoa, ja tunnin päästä ikävä

HAPPORADIO @RAJAMÄEN KYLÄPÄIVÄT
&
THE LANE, VANTAA

Lauantaina lähdettiin suunnilleen vartin varotusajalla Rajamäelle. Kiinnostus oli huipussaan (not)! Molemmat vaan hoki, että ei jaksa oikeesti mennä, urpot on perseestä ja lässynlää. En tiedä miks me ees lopulta päätettiin lähteä, mutta hyvä että päätettin.

Photobucket
Photobucket
Photobucket

Tuttuja näky taas enemmän kun laki sallii, tosin se ei ollu paha juttu ollenkaan. Koska ne on kaikki ihan parhaita! :) Mitäs tähän nyt luettelis... Jutta, Minna, Tessa, Ankka, Viivi, Milla, Sini, Kattis, Nunsku, Elli, Mepa ja illalla vielä Hanna ja Kia ♥ Oon varmasti sanonu tän aikasemminkin, mutta ihan parasta että jonkun bändin kautta oon saanu tutustua noin moneen ihanaan tyyppiin! Eikä tossa ollu ees kaikkia.

Takasin asiaan. Oli hiiiiieman outoa Kokkolan jälkeen nähdä kaikkia Orjatorin tyyppejä saatika sitten urpoja.... Hapsu kun nousi lavalle niin ei ollu naurukuolema kaukana. Keikan alkaessa keskityin lähinnä kuvaamiseen, että säästyin nauru- ja/tai häpeäkuolemalta. Mutta en sit kauaa jaksanu hävetä ja loppukeikka (miinus Leevi) menikin jo ihan kivasti. Eikä se Happoradio nyt niin paska ollukaan. Oltiinko me ihan oikeesti hylkäämässä niitä?!

Photobucket
Photobucket

Nimmarinjakoon mentiin - tietysti. Aki kirjotti mun korttiin "Hönölle!" Thanks! Pieni fiilis on, että saan kuulla vittuilua siltä aika kauan... Otettiin sit vielä Hapsun kanssa kuva ja taisin mä sitä halatakin :))) Pakko oli jäähyväishali saada ku piti nähä kolmen kuukauden päästä vasta seuraavan kerran!

Photobucket
Photobucket
Nimmarit käsissä, iiiiiih!

Mun ja Jutan suunnitelmissa oli lähteä Tykkimäelle katsoon Marttia, mutta kiitos Minnan liittymän ohituksen, missattiin juna. Päätettiin sitten lähteä sen seuraksi Vantaalle. Käytiin peruuttamassa Mersua päin (:D), piirtelemässä Vankkuriin ja jotenkin päädyttiin yhtäkkiä The Lanen vessaan. No hups. Lienee sanomattakin selvää, että ei me sieltä nyt pois lähetty! Varsinkaan kun keikan alkuun oli reipas kaks tuntia enää.

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Ihana laatu, mutta pakko laittaa yks todiste että me oikeesti oltiin siellä! :)

Keikka oli paras! Ikinä! Monta miestä, Pahoille teille, 01:30 (Elossa), Kostaja ahhhh ♥ Kiva kuulla välillä vähän muitakin biisejä ku pelkkiä cheguevarataviksetpuhuäänelläjonkakuulenhirsipuupläääplöööää.

00:29-00:32 & 02:03.... 

02:27.... En ehkä kestä :D

Eipä keikasta sit muuta! Helvetin kuuma vaan oli. Keikan jälkeen käytiin moikkaamassa Lauria, vähän auttamassa Kuljua roudaamisessa ("EMMÄÄÄÄ JAKSSAHHAAAAAAAAAAA!" ja Kulju nostaa yhellä kädellä....) ja liuettiin siitä sit aika nopeeta pihalle bussin läheisyyteen istumaan ja puhumaan paskaa.

Photobucket
Ankka anto nimmarin ottaan!
Photobucket
♥ jajoooo, oon mä ehkä vähän pihalla...

Aki ja Markku karkas taksilla pois, tylsät. Santerin, Nikon, Hapsun ja varsinkin Laurin kanssa juteltiin sit enemmänkin! Hapsu oli ihan kiva ;) Ja Lauri kans! Oli kyllä taas vaihteeks erittäin hämärää. Enpä oo ennen maannu keskellä tietä jossain Vantaalla Tessan kanssa ja melkein nauranu itteeni kuoliaaks samalla kun Happoradion valomies ja Jutta tuijottaa mua kun hullua. Kokemus sekin.

Sunnuntaina pientä huvitusta aiheutti mm. seuraavat viestit:

aika huonosti siinä kävi,ei voinut sanoa sanaakaan kun toiset "omivat" itselleen eikä anna toisille minkäänlaista mahdollisuutta
joten oikeesti..käyttäytykää oikeesti joskus ihan kunnolla ja annetaan muillekkin paikalla oleville happisfaneille mahdollisuus,joillekkin se kerta voi olla se ensimmäinen ja pitkään odotettu.
se että juo alkoholia ja menee siitä sekaisin niin ei ole mikään syy siihen että vedetään aivan överiksi.(teinit yleensä harrastaa sitä).Kohta ei varmaan kukaan tahdo koskaan enään jutella fanien kanssa jos ollaan aivan sekaisin ja roikutaan toisessa kiinni..ei oikeen fiksua käytöstä..Ei,ei ei.. ei semmoista.

Ihan pakko tähän sohasta, kun tilannetta vähän kauempaa seurasin, että ihan ei aikuisten oikeesti tuo käytös siellä tosiaankaan ollut asiallista, ja nyt ei mee täti-osastolle ;) tämä palaute, vaan taisi olla kyse ihan juuri yhdistelmästä nuoruus ja humala (mitkä ei kylläkään kai nekään anna syytä vetää överiksi :roll: ...)? Hapsua nyt vielä näytti ensin enemmänkin huvittavan ("rauhotu nyt!"), mut aika ahistavan näköstä todella oli :shock: ...

Ahahahahaa! Ja jos ko. viestien kirjoittajat satutte lukeen tätä niin rrrrakkautta vaan! :)


Mutta olipahan kyllä taas yksi parhaista viikonlopuista koskaan. Saattaa jopa Kokkolan kanssa kivuta  ykköspaikalle. Jee! Vaan arvatkaapas, että onko nyt ikävä? No on! En ehkä kestä marraskuuhun asti.

4 kommenttia:

  1. hei kiitti tosta vessakuvasta............:DDDd MIKSIIIII?! Mut kiitos ettet tosiaan laittanu sitä kaikkien yhteiskuvaa Hapsun kanssa :Dd

    VastaaPoista
  2. jutta, muistaakseni sanoin sulle tollon et TÄÄ ON NIIIIN BLOGISSA! :D Ja sitä kaikkien yhteiskuvaa en viittiny... Joku raja sentäs!

    VastaaPoista
  3. ahhahh, tulee mieleen se kun kirjotin joskus stampion-oorumeille jotain hapoista ja nämä olivat senkin jo käyneet lukemassa. että rrrrrakkautta täältäkin. hmm!

    VastaaPoista
  4. riddi, no aijaa :D Kyyliä koko foorumi täynnä!

    VastaaPoista