13. elokuuta 2011

tuusulan taiteiden yö

MARTTI SAARINEN @ TUUSULA

Nää mun otsikot on aina vaan yhtä nerokkaita!

Eilen mentiin Jutan kanssa Riihimäen ja Järvenpään kautta Tuusulaan ja Taiteiden yöhön, jeehaaa! Vettä tuli kun Esterin sieltä, mutta ei annettu sen häiritä. Huivit vaan päähän turbaaneiks! Harmi kun ei tajuttu ottaa kuvaa siitä.

Mutta takaisin asiaan, joku Onnelan majatalo tms löydettiin suht vaivattomasti ja sinne sit mentiin ootteleen Marttiiiiiii. Se ite alue oli K18, jossei ollut huoltajaa mukana, mutta niin me vaan lopulta löydettiin ittemme sieltä, oho. Pahikset!

Photobucket
Photobucket
Photobucket

Keikka oli sanalla sanoen p a r as ! Ensimmäinen Martin keikka bändin kanssa, jee. Ja kyllä toimi. Ja toimi meinaan aika saatanan hyvin. Ne kaikki uudet biisit aaaaa! Ei jaksais enää millään oottaa levyä.

Photobucket
Photobucket

No mitäs mä nyt muuta sanoisin keikasta? Akin tekemä biisi, Pelastaja ja Poika saunoo oli ehdottomasti keikan parhauksia! Pokerinaamaa unohtamatta ;) Hyvä biisi, mutta häiritsevä nimi. Levoton tuhkimo oli kans aika jees. Kumma juttu vaikka olin vesiselvänä (!!) keikalla niin tuntuu, etten silti muista melkein mitään. Paitsi että meidän vieressä oli ällö känninen mies, hyi. Ja että Martti katteli ja hymyili meille kivasti :))))

Photobucket
Photobucket

Keikka meni ihan liian nopeesti. Siitä sit hipsittiin bussille, koska haluttiin jutella Martille (sherlock?). Juteltiinkin siinä hetki ("Haluutteks te hikisen halin?" ♥), otettiin kuvat, se piti esittelykierroksen bussissa, joka oli ihan saatanan hieno, ja öö juteltiin vähän lisää ja halattiin vielä ja sellasta. Sit lähettiin pois varmaan. Tai jotain. Joo. Ajatus pätkii.

Hämeenlinnaan päästyämme lähettiin Hesemätöille, tuli ihan kesä mieleen! Sit mentiin takasin ja joo nukuttiin ja lähdin kotiin ja sitte töihin ja jooo silleee. Oli muuten pikkasen rento työpäivä, kun ihanat ystävät oli viihdyttämässä mua, herneet oli hyviä ja asiakkaita oli vähän. Tälläsiä lisää.

Photobucket
Melkein kotona! Vesilahticity ♥

2 kommenttia:

  1. hyvä Jutta, sun pitäs ansaita joku semmonen aa-pinssi 5 PÄIVÄÄ SELVINPÄIN! :))

    NÄYTTELE POKERINAAMAA, SE ON HELPOMPAA NYT KUN SUN KÄTESI ON TYHJÄ JA TAHTOISIT LUOVUTTAA.

    VastaaPoista
  2. No sanos muuta! Mutta onhan se nyt jo aika saavutus, eikö?!!! :D

    Pokerinaama on rakkauuuuuus ♥

    VastaaPoista