21. elokuuta 2011

laula minulle hiljaa se kaunis laulu

MARTTI SAARINEN @ YLÖJÄRVI

Extemporekeikkareissut on aina ihan parasta! Mites Juttakin lähti kotoonsa 45min varotusajalla hah :D

Töiden jälkeen iskä tuli mua hakeen, ABC:n ja Paninin kautta Ylöjärven metsiin Ylis'festareille!

Photobucket
Photobucket

Olipas kiva nähdä Antilta kunnon keikka pitkään aikaan. Oli hyvä! Lasse ja Esa oli ihania. Oli se Tuiskukin ihan jeeeeeees! :)

Photobucket
Photobucket
Photobucket

Ja sitten vuorossa olikin Marttiiiiii! Viime keikasta viikko ja oli jo hirrrrrrvee ikävä. Tää homma lähtee ihan just käsistä, oikeesti :D Toinen bändikeikka Martilta ja aina vaan paranee! I'm almost speechless. Kaipaus nousee siivilleen + Pokerinaama + Onnellinen loppu (sovitaan nyt, että se on sen biisin nimi ku ei tiietä mikä se oikeesti on. Otsikko on tästä!) + Pelastaja ♥ + Levoton tuhkimo, aiaiaiiii. Ei voi pilalle mennä noilla eväillä! Siihen vielä päälle pari coveria ja pari muuta uuden levyn biisiä. Kelpaa.

Photobucket
Photobucket


Ja voi kun Martti oli taas niin sulonen :) Hymyili, nauro, ilmeili ja kaikkeeeee siinä keikan aikana. Oltiin Jutan kanssa tyylii ainoot, jotka osas ees vähän niitten uusien biisien sanoja niin Martti vaan osottaa mikkiä sinne meihin. Hahah. Ja sit tää Jutalle osotettu "viaton et ole sinäkäääään" x2 :D Ihan parasta! Leijuin jossain pilvissä koko keikan ajan ja sen jälkeenkin. 

Keikan jälkeen Martilla oli kiire, mutta ehdittiin me nyt pari sanaa ja halit vaihtaan. M: "Saatte te levyt ainaki!" J+J: "OIKEESTI?!" Hihiiii kiva okei :) Sitä odotellessa. Ja bussikyydit + vippipassit tietty sit kans!

Photobucket
Photobucket

Se oli joku sairaanhoitopiirin tms järjestämä tapahtuma ja siellä oli varmaan puolet ihmisistä kehitysvammaisia. Mulla ei oo mitään vammaisia vastaan, eihän ne sille itse mitään voi ja jokainen ihminen on arvokas sellasena kun on. Mutta herranjumala, jos ihmisellä on sellaset pakkoliikkeet että vieressä oleva joutuu koko ajan pelkäämään koska se kyynärpää on sun naamassa niin ei tollaseen tiiviiseen ihmismassaan voi sillon tulla! Eikä siitä edes päässy mihkään pois, kun ihmisiä oli niin paljon. Tietysti oon onnellinen, että tollasia tilaisuuksia järjestetään, mutta en mä silti halua lähes saada turpaani sen takia.

Eipä mulla muuta sit! Ens viikolla Martti ainakin kerran, hopefully kaks kertaa ;) Se vaan on niiiiiiiiiiiin ihana ♥ Mikäs se sellanen Happoradio olikaan? Never heard.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti