25. elokuuta 2011

"they're so sweet couple"

FLUTE OF SHAME @ ESPOO

Kyllä, ton lauseen tulee kuuleen mun suusta lähiaikoina varmaan tooooooosi usein! :) Ollaan me munkin mielestä Koopin kans sulosia!

Tänään (nojoo, eilen kun näköjään just vaihtu vuorokausi) juna matkasi siis Espooseen, VIHDOIN kattoon Flute of Shamea. No eihän tässä ollutkaan kun reilu neljä kuukautta taukoo.
Oisitte nähny mut ja Jennin kun käveltiin sinne Espoontorille.... Molemmat vaan hihku onnesta ja sit kun nähtiin Koop niin meinattiin seota. Okei, kyllä me vähän seottiinkin.
Mentiin siihen johki lavan läheisyyteen hengaileen ja oltiin jo ihan valmiita vetään ranteet auki, kun luultiin ettei ne enää muista meitä! Mutta kyllähän ne sit muistikin niin säästy ranteet ehjinä.

Photobucket
Photobucket
Photobucket

Eka setti oli, no, ihana! Hallelujah, Sunny afternoon (onkse sen biisin nimi? Saa nyt luvan olla), Never fall in love again, Pictures on my wall ja Every song I hear. Suunnilleen tossa järjestyksessä. Huikeen pitkä setti oli!

Mentiin vähän jutteleen sit keikan jälkeen! Jamesin puheesta sai sentään jotain selvää. Puhuttiin sen kanssa jostain jatko-opintosuunnitelmista (? :DDDd) ja vastaavasta. Danen kanssa puhuttiin jalkapallosta ja Koop nyt oli niin kakaroiden piirittämänä, että sille ei oikeen tässä vaiheetta ehditty puhuun mitään.

Photobucket

Ne lähti syömään ja niin lähdettiin mekin. Pyörittiin me hetki Entressessä tms ja sit mentiin hernepiknikille takasin Espoontorille siihen lavan viereen. Jossain vaiheessa Jutta melkein pelästytti mut kuoliaaks! Saatana. Vähän kirottiin Seepramiestä, ahdistuttiin kun niggat kyyläs ja naurettiin kukkakaupan myyjille.

Photobucket
No taidekuva!

Koop ja kumppanit saapui takasin tyylikkäästi kuusi minuuttia ennen toisen setin alkua. Toisessa setissä kuultiin Insomnia, Englishman in New York, Bed of roses, Pictures on my wall ja Young and foolish. Ei kai muuta? Jenni teki kuolemaa kun Dane tuijotti sitä, awww :))))) Siitä ois oikeesti pitäny saada kuva!

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Ja otsikon lausahdushan tuli Jamesin suusta tätä kuvaa otettaessa :) Hihihihiiii ♥

Mentiin taas jutteleen niitten kanssa, ylläri. Sit kun siitä oli suurin osa ihmisistä lähtenyt niin jopa Koop ehti meijän kanssa puhuun. Olihan se nyt ihanin. Jotain me siinä puhuttiin, halailtiin, otettiin kuvia ja sellasta! Sit kun oltiin lähössä niin Koop vaan kysy et halutaanko me mennä kuunteleen niitten uus sinkku pakettiautolle. No kuule, mitäs luulet?! Sinne mentiin siis, sinkku oli vitun hyvä (as Koop said!). Jotain hyvästeltiin siinä hetkonen ja sit ne lähti pois. Me mentiin kaupan kautta junaan ja kotiin! Jee! Kanssamatkustajilla oli varmaan junassa hauskaa...... Haahahaha :D

Photobucket
Sanoinhan et tää tulee sit blogiin ;)
Photobucket
Puhutaanko taas hetki noista silmäpusseista.... Pitäskö ihan oikeesti nukkuakin joskus?
Photobucket

On noi britit vaan ihanimpia. Toistan itteeni viime viikosta, mutta mikäs se sellane Happoradio oikeen olikaan!?

Blogiin on aina hyvä kirjottaa, kun on vielä ihan sekasin ja väsynyt! Siispä nyt nukkuun, hyvää yötä! Ja vähän vielä huutomerkkejä lisää!!!!!!!!! Jee!

1 kommentti:

  1. Minä ja Jenni näytetään siltä että tapetaan sut ihan just. :)))

    VastaaPoista