13. marraskuuta 2011

"no ei nyt nauraa tarvi!"

HAPPORADIO @ OULAINEN

Tässä hilpeässä krapulassa kituessa onkin hyvä hetki vähän kertoo keskiviikon tapahtumista.

Keskiviikkona siis lähdettiin ajamaan kohti Oulaista ja Happoradion ekaa kokoelmakiertueen keikkaa. Matka oli pitkä ja kivinen, mutta meni loppujen lopuksi yllättävän nopeasti, kun oli aika paskaa läppää ja silleesteen. Käytiin Ankan kanssa jossain ihan hikisessä pikkuhotellissa vessassa ja se respan mies meinas eka ohjata meijät jonnekin verhon taakse. Hyi.

Photobucket
Ajoin ilman kenkiä hohoo!
Photobucket

Perille päästiin vihdoin ja sen jälkeen kun olin vähän käynyt kolhimassa auton nokkaa betoniseinään niin parkkeerattiin Rautavankkurin viereen. Ja eikun lavan eteen oottamaan keikkaa! Keikkapaikkana oli hieno yläasteen liikuntasali...

Photobucket
maniska ♥
Photobucket

Keikka oli todella jees! Melkein puolet sellasia biisejä, mitä en ollu kuullu ennen livenä. Tanssi, Hitaasti, Ruumiinavauspöytäkirja, Hiljaa niinkö kualleet, Meidän fene ja mitäs näitä nyt kaikkia olikaan.. Ennen Anna anteeksi Ankalla kävi pieni nauramisvahinko, jonka seurauksena Akin suusta tuli otsikon lausahdus. Ei toki hajottu sit sata kertaa pahemmin... Aika perus. Operaatio Biisilistat sujui mallikkaasti keikan jälkeen! Propsit Ankalle. (Välihuomautus: Tää kirjottaminen krapulassa on ihan helvettiä... Koittakaa kestää.)

Photobucket
Photobucket
Photobucket

Keikan jälkeen mentiin johkin nurkalle kytikselle ku haluttiin nimmarit biisilistoihin. Sit kun en enää tuntenut varpaitani enkä sormiani niin herrat suvaitsi saapua paikalle! Ja olihan ne nyt ihan kivoja :) Markku varsinkin. En kyllä yhtään muista, et mitä juteltiin mutta tuskin mitään ihan hirveen tärkeetä.

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Olin niin jäätävän näkönen et piti vähän sensuroida.

Siitä sit lähettiin huristeleen takasin kotiin. Kevyet kaheksan tuntia tais mennä kotimatkassa, kiitos järkyttävän sumun! Hyvä kun ees viittä metriä näki eteensä. Ja tappajarekat ajaa satasta ohi... Mua pelotti oikeesti! Mutta pääsin kotiin kuitenkin hengissä ja taisin ehtiä jopa kaksi tuntia nukkumaankin ennen kouluun lähtöö.

Perjantaista ja eilisestä juttua myöhemmin! Mutta oli parasta i k i n ä ♥ Lauantaina varsinki ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti