14. marraskuuta 2011

parasta ikinä

HAPPORADIO @ VIRGIN OIL, HELSINKI
&
SAPPEE, PÄLKÄNE

Perjantaina oli siis Helsingissä Happoradion (joka yllätty bändistä nii käsi ylös!) keikka. Oli aivan saatanan hyvä! Meinasin ratketa juomaan, mutta onneksi en alkanut koska kyllä harmittais jossen muistais kaikkee tolta keikalta. Eturivi keskellä ja loppuunmyyty Virgin Oil, huh huh. Eipä sieltä kai sit sen kummempaa.

Photobucket

Koska en ottanut yhtään kuvia keikalta niin toi Nunskun kuvaama video saa nyt luvan kelvata. Meidän vene, ahhh ♥

Mäkkimättöjen kautta Ankalle nukkumaan ja keräämään voimia lauantaihin ;) Ja tuli tosiaan tarpeeseen! (Tuntu muuten aamulla ihan niinku ois ollu krapula, vaikken ollu pisaraakaan alkoholia juonu. Hyvä ku pystyssä pysyin. Voiko krapula kroonistua? Oisko ees aika cool sairastaa kroonista krapulaa?)

Lähettiin ajaan Sappeeseen päin suht ajoissa, koska piti ehtiä käymään ennen kuutta Alkossa. Hyvä kun ennen lähtöä vaan koomailtiin ja yhtäkkiä Ankka vaan kysyy multa että: "Pitäiskö käydä ostamassa autoon jotain..." No totta helvetissä! Ajomatka meni oikein lepposasti ryypiskellessä, nauraessa, puhuessa paskaa ja YleX:lle soitellessa (vielä muutaman päivän ajan kuultavissa tuolta kohdasta 1.07.00 etiäppäin. Laitan Red Catin piikkiin sekoilun...) Sappeessa oltiin tyyliin ensimmäiset ihmiset hoho. Muutamat kossubatteryt, siiderit ja lonkerot naamaan (ai siitäkö se tärinä eilen illalla johtu?) ja sit kohta olikin jo keikka! 

Photobucket
Photobucket
Ai mitenniin selvänä...? Eiku.


Tollaset pikkupaikat on just ihan sairraaan kivoja. Vaikka Virginissä oli ihan erilainen ja oma tunnelmansa niin sanoisin silti, että Sappee oli parempi. Ainakin mä ja Ankka oltiin ihan liekeissä! Keikan jälkeen Hapsu toi mulle biisilistan käteen, joo kiiiiitoooos. Käytiin sit tupakkapaikalla pyytämässä niihin nimmarit jälleen - Juttalle ja Anna-Sofalle :D Go Hapsu! 

Photobucket
Moi laatu ja moi ilmeet! Aki on ihanan ilonen ♥
Photobucket
Mun pää oli ihan hirveen painava...

...

Kiitos Ankka ja Viivi seurasta, ootte ihan parhaita ♥ Pitää ottaa kyllä ehdottomasti uusiks tässä joskus!

PS. Ainiin, raapustettiin Vankkurin kylkeen vähän taideteoksia.

Photobucket

Yritän kovasti palata takasin maan pinnalle, mutta luulen että siinä menee hetki...

2 kommenttia:

  1. ettekö oo enää jutan kanssa väleissä kun se ei ollu sun kanssa? ;o

    VastaaPoista
  2. Ano, Helsingissä se oli töissä niin ei hirveesti nähty edes :) Ja toi Sappee oli K18 niin ei Jutta päässy sinne.

    VastaaPoista