28. marraskuuta 2011

the voice åbo-risteily

HAPPORADIO @ SILJA EUROPA

Tässä ollaan pikkuhiljaa selviydytty laivareissusta ja viikonlopusta. Vieläkin väsyttää ihan järkyttävästi ja hirvee flunssa tuli ihan odotetusti.

Torstaina lähdettiin siis ajamaan Tampereen ja Toijalan kautta Turkuun. Mä olin kuskina ja siitä huolimatta selvittiin hengissä perille. Satamassa törmäiltiin tuttuihin ja päästiin me lopulta sinne laivaankin. Ensimmäisenä mentiin tietty tuhoon buffetin antimia. Perunalaatikko oli pahaa, mutta muuten jouluruoka = ♥ - jälkkäreitä ja viiniä unohtamatta.

Photobucket
Mitä nyt muutama valkkarilasi... 

Hyttiin tuhoon viinoja ja ehostautumaan. Keikan vuoro tuli tosi nopeesti. Oltiin paikalla varmaan varttia ennen :D Tokaan riviin päästiin silti ja oli aivan törrrrrkeen kivaa! Muistankin jopa ihan vähän enemmän, mitä viime laivakeikalta mutta en ihan hirveesti siltikään.. Ei se mitään, fiilis on tärkeintä. Tuli siinä tehtyä läheistä tuttavuutta jonkun randominkin kanssa hohoo.
Tässäpä muutama nolo video keikalta! Nolo siis jos tietää, mistä kohtaa kuunnella... Onneks Puhista ei oo kukaan tietääkseni videoinu.


Keikalta ei oo yhtään kuvia, koska mulla ei ollu kameraa mukana, mutta näitä hyttikuvia on sitten sitäkin enemmän.

Photobucket
Photobucket
Perinteet kunniaan!
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket

Keikan jälkeen hengailtiin yökerhossa, juotiin, puhuttiin paskaa ja taidettiin me hytissäkin käydä. Ei onneks yhtään katkeile nää muistikuvat mulla :)
Jossain vaiheessa lähettiin Ankan kanssa metsästään jatkoilupaikkaa. Käytiin kannella tupakalla, poltin sormeni sytkäriin (ja se sattu!), lauleskeltiin pitkin käytäviä ja taidettiin me joittenki hyttien ovia vähän hakata. Jatkopaikka löyty ja sinne sit mentiin, ylläriylläri, juomaan.
Jatkoilla oli mukavaa porukkaa, oli kiva tutustua uusiin ihmisiinkin. Terkkuja vaan! Tuli nolattua ittensä, Ankka kaato punkkua mun päälle, avauduttua, sekoiltua ja kaikkee muuta aika perustouhua. Nukkumaanmenoajasta ei oo mitään tietoa, mutta Jutan mukaan joku 9-10 aamulla vois olla aika lähellä totuutta.

Photobucket

Aamulla heräsin aivan järkyttävään päänsärkyyn, kuin oisin hakannu päätäni betoniseinään koko yön. Jatkoin unia ja heräsin tyytyväisenä klo 16.50.... Hupsista. Vaatteet päälle ja sohvalle valittaan oloa. En jaksanu ees raahautua tax freehin, ajatelkaa.

Photobucket
Aamulla Puol seiskalta illalla ei ihan hirveesti naurattanu!

Onneks Sarvis suostui ajamaan autolla, en ois ite kyllä pystyny. Jo matka Tampereelta kotiin oli aivan tuskanen. Onneks ei ollu paljoo muuta liikennettä... Niinjoo, jossain välillä Turku-Toijala höyhennettiin yks kuollut peura, jippikayjei.

Että sellanen reissu! Oli hauskinta ikinä! :) Lauantaina mentiinkin sitten Tessun polttareihin tupareihin, mutta siitä sitten seuraavalla kerralla lisää. Nyt jatkan biologian soluopin lukemista ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti