27. elokuuta 2013

roadtrip itä-helsinkiin

NOTKEA ROTTA @ KONTUFEST & HARD ROCK HOUSE, HELSINKI

Noniin, olin eilen illan Molly Malone'ssa duunikavereiden kanssa, joten pääsen nyt vasta sorvin ääreen kertoon meijän lauantain reissusta!

Ankka ja Pia tuli Vantaalle päivällä ja lähettiin Mäkkärin kautta (yllätys) huristeleen kohti Kontulaa. En oo pahemmin viettänyt aikaa itä-Helsingissä, koska se on pelottavaa, mutta nyt Rotan keikkojen myötä tuli sitten sielläkin pyörähdettyä.

Ekana spottina siis Kontufestarit. Rauhallisempi tapahtuma, mitä olin aluksi kuvitellut. Saattoi tosin johtua siitäkin että oltiin siellä päiväsaikaan ja lähdettiin illaksi pois. Ei ainakaan tainnu palaa koko mesta tänä vuonna... Hyvä saavutus sekin.

 photo IMG_2789_zps1cf88246.jpg

Oltiin innoissamme venaamassa keikan alkua.. :) Käytiin ostamassa Rautaperseeltä Pöhinä-paidat, saatiinpa joku tekosyy mennä puhumaan sille hahaa! Rottaakin tuli moikattua jo ennen keikkaa, muuten vaan hengailtiin nurtsilla ja meinattiin paahtua auringosta.

 photo IMG_2792_zps1927e768.jpg
 photo IMG_2793_zpsddbc878c.jpg

Keikka oli yleisön puolesta, luojan kiitos, rauhallinen eikä tälläkään kertaa tarvinnut pelätä henkensä puolesta. Mitä nyt yks pöhisijä auko mulle päätänsä ennen keikkaa ja toinen ahdisteli Ankkaa keikalla. Mutta se nyt on varmaan ihan perusmeininkiä, pitäähän jotain jännitystä aina olla!

 photo IMG_2808_zpsad8e1ba7.jpg

Bändin puolesta keikka oli nauramista, osoittelua ja sekoilua. Me innostuttiin Ankan kanssa vähän heiluttaan perseitä, uuh, ja oli noin muutenkin sellanen hyvä jorausfiilis.

Käytiin keikan jälkeen jutteleen noille, otettiin nimmarit paitoihin, halattiin ja lähettiin pois. Noin ylipäätään Kontulasta jäi hyvä mieli. :)

 photo IMG_2811_zps4bf665d0.jpg
 photo IMG_2828_zps8931c1d2.jpg

Suunnitelmissa oli illalla toinen keikka Roihuvuoressa, mutta ei jaksettu jäädä tonne ghettohuudeille kuitenkaan hengaileen vaan mentiin piknikille turvalliselle maaperälle Heurekan puistoon. Tunnit vierähti kumman nopeesti ja taas olikin aika lähteä kohti itää.

 photo IMG_2814-001_zpsa182ee47.jpg
 photo IMG_2816_zps3180ae9f.jpg

Jos Kontulasta jäi hyvä fiilis niin Roihuvuoresta sitten ihan päinvastainen. Keikka oli bändin puolesta hyvä, mutta kun mun edessä joraava nainen huito kyynärpäällä mahaan ja kolautti sen päänsä mun otsaan (?!) plus siellä oli niin kuuma et alko heikottaan, niin ei oikeen pystynyt nauttimaan keikasta. Kyllä me siinä sitten oltiin kuitenkin loppuun asti, vaikka mieli teki lähteä kesken kaiken pois ton ahdistavuuden takia.

Käytiin jälleen keikan jälkeen jutteleen Rotalle pikasesti ja otettiin sensuelliusmaximus kuva. "TÄÄ ON HYVÄ!" Joo, on.

 photo IMG_2822_zps878f2f25.jpg

Sellaista tällä kertaa! Ahdistaa kun ei oo tulevia keikkoja julkastu yhtään. Mulla on nyt jo ikävä. Yyh. Ehkä parasta mennä nukkumaan niin jaksaa huomenna mennä duuniin. Tai lääkäriin, jos tää olo ei yhtään tästä parane. No jokatapauksessa mennä jonnekin. Ja nyt meni kiusalliseks taas.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti