7. marraskuuta 2013

"eihän näil oo ees mitään hittiä!"

NOTKEA ROTTA @ PORMESTARI, VANTAA

Terskarallaa ja hyvää päivää kaikille! Vierailevana bloggarina tänään Karjalohjan kauhu Ankka, koska multa ei ny vaan irtoo yhtään mitään!

Perjantaina startattiin nenät kohti Jutan hoodeja eli Vantaata. Tikkurilan Pormestari eli coolisti Porkku ja Notkeita Rottia kattelemaan. Uskaltauduttiin matkaan Mersulla silläkin uhalla et se hajoo kun siinä jotain pikkuvikoja on nyt ollu. 

 photo IMG_3556_zpse14503c8.jpg

Mutta siis, paikan päällä oltiin ihan hyvissä ajoin kun oltiin kuultu huhua et keikka alkais 23:30. No se tosiaan oli huhu, joka ei edes pitänyt paikkaansa ja keikka alkoi vasta lähemmäs 01:00. Ennen keikkaa kulutettiin aikaa tupakoimalla, tyhmillä jutuilla ja naureskelemalla vessassa. Kuultiin sivukorvalla muutamia hyviä juttuja kuten: "mä en ees tiiä mikä tää Notkea Rotta on", "näil ei oo mitään sellasta hitti biisii" ja "tää on vähän liian undergroundia musiikkia". Pihalla myös jengiä käänty pois: "mennään Pinkkuun, tääl on joku Notkea Rotta"

  photo IMG_3559_zpse147e3f6.jpg

No keikka alko ja oltiin eturivissä ainoat naispuoliset ihmiset ja ne meijän kaa edessä olevat miehet oli kaikki kaljuja, sovittiin siis hyvin siihen. Eturivi oli täynnä, mut takana oli tilaa. No sen tilan kyllä vei joku Sheikki Arabi joka joras noin 50 ihmisen puolesta ja vei sen koko tilan. Keikka oli perus settii, mut silti jotenkin hauska! Päästiin siinä jonkun sortin hytkymisjoraamisen tunnelmaankin! Keikan jälkeen tapamme mukaan käytiin moikkaa Rottaa. Vaihettiin siinä kuulumisia ja enne keikkaa kun saavuttiin keikkapaikalle niin Rotta kysy et: "oottekste ihan pihalla" Eli miten niin näytetään aina jotenkin hölmistyneiltä. Päätettiin ottaa siinä sitten muutamat sensuellit otokset. Ja sääntö numero yksi, älä koskaan pyydä humalaista pöhisijää kuvaamaan. Ensinkäin sitä kiinnosti enemmän seinällä olevien paitakojun paitojen kuvaaminen kun se mitä piti kuvata. No ne otokset oli niin hirrveitä et niistä kyllä repes sellaset naurut et autollakin vielä kikatettiin. 

  photo IMG_3567_zps8efc347f.jpg

Päätettiin sitten mennä vielä mäkkiin syömään kun oltiin koko keikan alku jo marmatettu sitä et kuinka nälkä on...Mäkissä aiheutettiin pahennusta nauramalla niin huonoille jutuille kun voi vaan olla. Erityisesti Disney-hahmot aamuyön tunteina on erittäin huvittava jutun aihe. Abismalille ja Sasulle terkkui vaan! Hanurit autoon, volat kaakkoon ja renkaat pyörimään. Mentiinpä melkeen heti nukkumaan kotopuolessa. Eka tietysti katsottiin perinteisesti Salkkarit nauhalta! Sitten unenpäästä kii et jaksoi lauantaina ottaa muutamat kauheen kivan halloweenin kunniaks.

 photo IMG_3569_zps5f2c6cc3.jpg
(toim.huom. Hyi saatana. :D) 

Aateltiin lauantaina pitkästä aikaa pitää sellanen perinteinen keittiökänni-ilta, joka koostuu siitä et istutaan keittiössä, kuunnellaan musaa ja väliilä noustaan lattille joraamaan. Puhuttiin ja jauhettiin taas kaiken maailman asiat läpi ja Jutta hiihti tääl arskat pääs ja laukku olalla menee... Banaaneja unohtamatta. Meil on sellanen hyvä suunnitelma aina et somet kii eikä mitään mihinkään, no arvatkaa vaan kuinka hyvin se onnistu taas. Läppärit ja puhelimet auki. No kaiken näköstä sitä oli taas someen tultu paukuteltuu.

 photo IMG_3582_zpsc4ded54b.jpg
 photo IMG_3585_zpsb9ac503f.jpg
Perinteisesti päätettiin myös mennä saunaan, mutta tällä kertaa ei ihan kolmea tuntia siellä kökötetty. Ja ei niin perinteinen juttu mut näin Halloweenin kunniaks päätettiin vähän irrotella. Oltiin sit niin kauniita zombimorsiammia et hehkeempää saa taas ettii. 

Ihme kyllä päästiin ihan ihmisten aikaankin nukkuu. Et ei sen ihmeempii säätämisii ja hämmentämisii. Honey Boo Boota alettiin kattoo ja siihen sit nukahdettiin. Vähän silmät ristissä sit aamulla herättiin kun molemmilla oli omia velvotteita mutta näin meillä!  


Sellasta siis viime viikonloppuna! Mulla oli tänään harjottelun viimenen päivä, itkettiin koko porukka yhdessä ja sellasta muuta mukavaa. Illalla ois taas vuorossa Notkea Rotta ja huomenna aamulla back to school, hiphei.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti