4. marraskuuta 2013

pöhinää osa 20 & 21

NOTKEA ROTTA @ BASSO, TURKU

Toissaviikonloppuna oltiin taas ylläripylläri katsomassa Rottaa, tällä kertaa vuorossa Turku ja Helsinki.

Rotta oli pelotellu meitä Turun keikkapaikan kamaluudella, mutta se olikin onneksi ihan iisi mesta. Pari kimpussa pörräävää pöhisijää kuuluu asiaan. Kulutettiin aikaa ennen keikkaa sheikkaamalla vessassa (:D), tupakkakopissa hengailemalla ja sen sellasella fiksulla. Tää oli meijän kaheskymmenes keikka, uuh!

 photo IMG_3500_zpsb95f9a15.jpg
 photo IMG_3503_zps6797b639.jpg

Rotta oli keikalla jotenkin harvinaisen hauska, se vaan naureskeli ja osotteli meitä. Keikan jälkeen joku meni sanoon Rotalle, että tää oli sen eka kerta niin Rotta huutaa mikkiin: "Sulle tää on varmaan ensimmäinen, mutta noi on nähny jo kakskytä kertaa!" Ei onneks kukaan kääntyny kattoon.

Tapamme mukaan mentiin keikan jälkeen jutteleen. Ei saatu juhlan kunniaks kakkua, kun Rane ei ollu ehtiny leipoon. :( Perkele.

 photo IMG_3506_zps3c277120.jpg

Hipsittiin siitä sitten hiljalleen pois ja kohti Karjalohjaa. Tai niin ois ehkä voinu luulla. Saatiin matkalla hyvä idea poiketa Salon Tivolissa aiheuttamassa vähän pahennusta! Ehdittiin olla siellä joku tunti, Ankka kävi laulamassa karaokee ja mut yritettiin tukehduttaa savukoneella. (Olipas jotenkin härski lause.) Siitä sitten grillin kautta nukkumaan ja keräämään voimia lauantaille.

NOTKEA ROTTA @ HENRY'S PUB, HELSINKI

 photo IMG_3516_zps415f0409.jpg

Lauantaina oli siis vuorossa Henry's Pub Helsingissä. Oltiin huomattu edellisenä päivänä, että tää on K22, joten ei oltu varmoja että päästäänkö edes sisään. Rotta onneks perjantaina lupas puhuu niille portsareille ja se tulikin jonoon ilmottaan et koodisana on sitten "me ollaan ne, jotka on Lohjalta." Mäki oon näemmä Lohjalta nykyään! Hiphei! Saatiin Pia kuskiks tänne, joten oltiin aivan saatanan jurrissa. Yhtään liiottelematta.

 photo IMG_3517_zps715defba.jpg

Ite keikasta mulla vähän muistikuvat katkeilee. Ainakin kaaduin pöydän päälle, jorasin niin paljon et huomasin olevani toisella puolella lavan edustaa jossain vaiheessa ja sain kyynärpäästä muutaman osuman nenään. Hyvä meininki siis!

 photo IMG_3524_zps16940307.jpg

Lisäks mulla on 10 tällästä kuvaa puhelimessa, eikä mitään käryä et missä vaiheessa oon ne ottanu. Hmm.

Tulin yöks kotiin ja sunnuntaina pirtsakkana töissä koko päivän. Että sellanen viikonloppu! Kohtahan aletaa olee jo kartalla mun viimeaikojen menoista. Viime viikonlopusta ehkäpä jo huomenissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti