29. joulukuuta 2013

"kiitos hellyyttävästä joulukortista"

NOTKEA ROTTA @ CAFE MASCOT, HELSINKI

20.12.2013 klo 12.17

Morjes ja terkkuja Lohjalta! Oon bussissa menossa Ankalle. Sain seurakseni bussin perälle just laumallisen ES-Jonneja, joten loppumatkasta tulee varmasti hulvaton. Aattelin kerrankin toteuttaa keikkapostauksen vähän erilailla kun yleensä. Jee! Katotaan josko muistan päivän ja yön mittaan näitä raapustella. 


klo 12.55

Kohta perillä! Laskin tylsyyksissäni, että Happoradion uuden sinkun, Sinä ja hän, sanoista pyöristettynä 64% on kertosäettä. Jepjep.

klo 14.16

Lahnataan Ankan kanssa sängyllä ja niiskutetaan yhessä. Nyt aletaan puhuu jotai syvällisiä (=jauhetaan paskaa ja todennäkösesti nukahetaa jossai vaihees.) Kaivan tähä ensi lisukkeeksi jonku hassunhauskan kuvan, joka ei liity mitenkään mihinkään!


klo 19.06

Niinhän siinä kävi, että nukahdettiin. Ollaan me nyt jo meikattu melkei ja mä yritän epätoivosesti saada kiharoita mun hiuksiin pitämällä kosteit hiuksii nutturalla. Ei salee onnistu. 

Ankan mutsi piirtää tuolla tällä hetkellä Rotalle joulukorttia, vähä pelottaa et tuleeks siit iha yltiökiusallista!


klo 21.46

Matkalla kohti Helsingin Kalliota. Istutaan hiljaa autossa ja pohdiskellaan kiusallisen kortin kohtaloa. Kiva olla kipeenä, kaikki röörit tukos ja korvat lukos. Ahdistuneisuus tällä hetkel 1-10 niin täydet 11! Toivotaan et ois mahtavuus keikka ja jos meist ei enää kuulu mitään niin me kuoltiin kortista aiheutuneeseen häpeään...
- Ankka


klo 23.06 

Hengissä Mascotissa! Kortti on luovutettu eteenpäin ja vannotettiin, ettei sitä saa kattoo vielä koska nolottaa. Rotta sano et se oli meinannu väsää meille jotku jouluboksit, mut sit oli ollu liikaa kiireit aww :)
Venaillaan täs et keikka alkais ja sillee.

PS. Taskuparkit on perseestä. Tää oli paras suoritus parinkytä minsan vekslaamisen jälkeen. 


klo 01.20

Keikalla oli aika sairas meininki. Jouduttiin meneen lopulta taaemmas kattoon kun kyllästyttiin kyynärpäihin (erityisesti siihen yksilöön mun nenässä) ja hinkkaavaan muijaan. Wtf. 


Keikan jälkeen käytiin ottamassa perinteinen kuva ja toivottamassa hyvät joulut. 


klo 1.40

Niin hyvää ruokaa Tammiston Mäkis!


klo 3.30

Ankalla taas. Ei väsytä yhtään, joten hyvin todennäkösesti tääkin yö venyy pitkälle aamuun. Nyt aletaan laittaan kuvaa koneelle ja nauretaan sille kuinka siitä ei taaskaan tykkää kukaan. HAHAHHAA. 


klo 3.47

Ankka rullas tuolilla mun varpaan päälle. Auts!

klo 6.19

Aletaan nyt katsoon The Joulukalenteria ja sillee. Jäätiin päivällä johkin jaksoon 11 ja ny jatkuu ja sillee. Outoo ku huomenna ei oo keikkaa vaan meen kotiin ja sillee. 


klo 12.49

Istun bussissa matkalla kotiin. Väsyttää. Onneks saan olla täällä ylhäisessä yksinäisyydessä. Naureskelen Ankan äitin antamalle joululahjalle ja hymyilen Rotan aamulla lähettämälle viestille. Kauheen hellyyttävää! :)


klo 14.58


klo 15.18

Bussi vaihtu, koti lähenee. Haaveilen jo lähiraflan kanakorista, sängystäni ja että saan laittaa Frendit pyörimään! Kumma kyllä ei ihan hirveästi väsytä, vaikka ei kauheen montaa tuntia nukuttu.


klo 16.01

Mis mun ruuat viipyy?!!


klo 16.10

Nonii! Kotona vihdoin ja päätän tän nyt tähän. Koska tää oli ihan uudenlainen postaus niin ois kiva kuulla mielipiteitä. Oisko kiva jos tekisin vastaavan ihan ns. normipäivästä?

Mä alan nyt kattoon Frendei ja loppuilta meneekin sit varmaan tässä. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti