26. joulukuuta 2013

just another keikkaviikonloppu ja sillee

Myöhäiset joulut kaikille!

NOTKEA ROTTA @ HENRY'S PUB, TAMPERE

Lähettiin eräs kaunis perjantai-ilta ajeleen kohti rakasta kotikaupunkiani, Tamperetta. Oikeestihan oon kotosin Lempäälästä ja asunu suurimman osan elämästäni Vesilahdella, mutta eikös ne oo vähän niinkun sama asia. :D

Koska Ankalla oli myrskyn takia sähköt poikki, käytiin laittautumassa Lohjan ABC:llä. Semikiusallista, mutta ainakin siellä näki jotain eikä tarvinnu kulkea otsalamppu päässä. 


Oon joskus käyny Henry's Pubissa ennenkin ja mulla on sieltä hyvin kiusallisia muistoja. Kiusallinen tästäkin reissusta tuli kun yksi teinisäädöistäni oli kans paikalla. Onneks siitä on jo kaks vuotta aikaa ja se tuskin tunnisti mua. 

Itse keikka oli aika perussettiä. Mitä ny joku muija kiipes lavalle näyttään tissit, tönättiin Ankan kanssa joku spurgu kumoon (no emmä tajunnu et se kaatuu nii helposti!) ja meinattii tukehuttaa Rotta nauruun, kun laulettiin Pirun biisin mukana. No on se varmaa aika huvittavaa, kun 20v naiset laulaa huoramutsin raiskaamisesta... :D


Tää kuva on omistettu kaikille Rotan arvostelijoille. Et haistakee vittu vaa!

Hilpastiin siitä sitten pienen juttutuokion jälkeen takasin autolle ja lähettiin huristeleen Karislojoa kohti pitkin tyhjää kolmostietä. 


Otsalamppu + seksiyöpuku ! Nukun yleensä vaan t-paidassa, mutta koska oli sähköt pois = lämmitys pois = saatanan kylmä, lainasin tollasta superkuumaa yöpukua. Panisin! Kietouduttiin peittojen alle ja nukuttiin lähes sylikkäin muutama tunti, kunnes heräsin siihen että Ankka huutaa "JUTTA SÄHKÖT TULI!!"

NOTKEA ROTTA @ JALOSTAMO, HYVINKÄÄ

Ollaan oltu Jalostamolla ennekin, sillon kiusallisesti jurrissa mutta paikka oli kuitenkin tuttu. 

Mä en oikeen muista oliks tääl mitään ihmeellistä. Keuhkoputkentulehdus jo vähän kolkutteli ovella, enkä ollu ihan täysissä voimissa. Jokseenkin huvittavaa vaan kun Jalostamossa on keikkapaikka ja baari kaks eri osiota ja kun Rotta alotti, oli keikkahuone ihan tyhjä. "Tulkaa kaikki tänne!" Hyvä peruskeikka ja Rotta oli ihana. :') 



Alemmas kuvassa depressiojengi!


Otettii kiusallisia selfieitä parkkiksella ja lähettii sit ajeleen poispäin. 

Kiva oli tämäkin viikonloppu!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti