8. joulukuuta 2013

itsenäinen keikkaviikonloppu

Itsenäisyyspäiväviikonloppuna olikin luvassa oikeen kunnon keikkaputki!

NOTKEA ROTTA @ UUNO, JÄRVENPÄÄ

Torstaina oltiin katsomassa Rottaa Järvenpäässä. Saatiin Minnakin taas raahattua mukaan! Keikka oli aika perussettiä, ei mitään ihmeellistä. Vietettiin meijän porukalla jonkinmoisia pikkujouluja ja pitihän Rotallekin tonttulakki saada. Vielä tuollainen seksikäs lettiversio. ;) "Oisitte heittäny lavalle tän! Onks teillä mullekkin tota punasta huulipunaa??"


HERRA YLPPÖ & IHMISET @ VIRGIN OIL, HELSINKI

Itsenäisyyspäivänä lähettiin Helsinkiin Virgin Oiliin katsomaan Herra Ylppöä ja Ihmisiä. Oon nähny Ylpön pari kertaa festareilla, mutta tää oli mulle ensimmäinen klubikeikka. En oo uutta levyä kuunnellu juurikaan, joten kaikkia biisejä en edes tiennyt mutta tykkäsin! 


NOTKEA ROTTA @ KAPTEENIN KAJUUTTA, HELSINKI

Lauantaina oli sitten vuorossa viimenen rutistus. Väsymystä oli jo havaittavissa. Paljonkin. Kaks keikkaa menee vielä ihan rutiinilla, mutta kolmas oli jo aika raskas. Ehkä kun tiesi että illasta tulee spesiaali niin sen voimalla jaksoi. 

Kurvattiin Helsingin Laajasaloon Kapteenin Kajuuttaan Rottaa katsomaan. Mikä tästä illasta teki spesiaalin - Rohtori oli paikalla. Päästiin korvaamaan Tavastian vääryys ja vaihtaan pari sanaa. Rohtori esiintyi tuossa meidän torstaina antamassa tonttulakissa. Oli semikiusallista. Tän illan muista kiusallisuuksista ei sitten puhutakaan sen enempää... Anteeks missä täällä on Kapteenin Kajuutta?" Hahah. "Hyyiiii tupakkaa!!"


Voitaisko vähä vielä näyttää onnellisemmilta tossa välissä lol! :D

Sori nää postaukset on ny vähä tälläsii, kun mun Blogger ei toimi koneella ja kännykällä näpyttäminen on lievästi hermoja raastavaa. Näitä juttuja on kuitenki taas kertyny ja haluun saada nää jutut alta pois ennen vuodenvaihdetta. :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti