4. joulukuuta 2013

kaikki vihaa meitä, me ollaan jokerit

...JA SYYSTÄ VIHAAKIN!

NOTKEA ROTTA @ WEST CORNER, HELSINKI

Oltiin siis Tavastian jälkeisenä lauantaina Pasilan West Cornerissa katsomassa Rottaa. Saatiin tietää tästä keikasta edellisenä päivänä ja kuultiin, että se on joku Jokereiden jatkomesta. Vähän pelotti mennä, mutta en mä aatellut että siellä nyt ihan noin hullua on. Oon käyny nuorempana lätkämatseis paljonkin, mut ainakin Ilveksen jengi on ihan rauhallista tohon verrattuna.

Saavuttiin paikalle vähän ennen keikkaa. Okei, joudutaan maksaa enemmän kun ei olla Eteläpäädyn-jäseniä. Okei, takkeja ei huolita narikkaan. Hyvin alko.

 photo IMG_3971_zps01a63796.jpg

Keikka oli ihan jees pari ekaa biisiä. Sitten tuli kaljasuihku suoraan mun ja Ankan päähän. Ja toinen selkään. Ja takille kans ja housut oli märät kaljasta. Jengi kaatuili monitorien päälle ja lavalle. Pidettiin Ankan kanssa kiinni toisistamme, et pysyttiin pystyssä. Jossain puolessa välissä luovutettiin ja mentiin taaemmaksi kuuntelemaan, kun ei tossa pystynyt keskittyyn keikkaan yhtään.

 photo IMG_3977_zps4b7b6f7b.jpg

Mä en ees jaksa kirjottaa tästä, kun vituttaa että raahauduttiin tuonne. Onneks Rotta oli kiva ja saatiin pari sanaa vaihettua, ois muuten jääny superpaskat fiilikset tosta illasta. Ja West Corneriin never again!


Jotenkin oli sellanen awkward olo tossa...

Koska keikka alko aika aikasin, oltiin jo kahentoista aikaan taas tankkaamassa itteemme Mäkkimättöö. Kumpaakaan ei vielä väsyttänyt, eikä viititty tulla meille jutteleen ja häiritseen kämppiksen unia. Otettiin Mersu alle ja lähettiin ajeleen Itä-Helsinkiin. Läpällä kierrettiin kaikkia paikkoja, mistä Rotta laulaa niitten biiseissä. Saatiin kaks kertaa kytät perään, mut olin aika pettyny kun ei meitä kuitenkaan pysäytetty kertaakaan.

 photo IMG_3986_zps642a8f24.jpg
 photo IMG_3988_zpse191ccfe.jpg
 photo IMG_3996_zpsbe2244a9.jpg

Ei olla varmaan ikinä ajeltu ilman navigaattoria päämäärättömästi sinne vaan mihin renkaat vie. Oli ihan törkeen hauskaa! Tultiin himaan joskus kolmen-neljän välillä, kikatettiin pari tuntia tyhmille jutuille ja nukahettiin joskus aamuyöstä. Oli ankee herätys töihin muutaman tunnin unilla.

Nyt päikkärit ja illaks paistaan nautaa! Huomenna Rotta, perjantaina Ylppö ja lauantaina jälleen Rotta, morjesss!

2 kommenttia:

  1. Tommosten luusereiden kannattaakin pysyä kunnon bileistä poissa! Ja kannattais vähän vähentää sitä mäkkisafkaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä odotinkin jo, koska joku teistä 210 urposta viittii kommentoida. :) Ja kyllä, voit olla varma että pysyn kaukana sieltä jatkossa. Ja en edes muista, koska oon viimeks syöny mäkkisafkaa - kiitos vaan huolenpidosta.

      Poista