3. joulukuuta 2013

tavastian julkkaripöhinät

 NOTKEA ROTTA @ TAVASTIA, HELSINKI

22. päivä perjantaina oltiin Tavastialla. Siellä oli Notkean Rotan ja SMC Lähiörottien EP-vinyylin julkkarit (vaikka ko. vinyyli julkastaan vasta ens vuonna) ja pakkohan sinne oli mennä! Lämppärinä oli Ratface, joka ei ehkä ihan muhun uppoo mut kyllä sitäkin kuunteli. Keikalla vierailevia artisteja oli mm. Naispyy, Pikkupiru, Lerha ja Ässä. Ei varmaan sano teille mitään, ei sanonu mullekaan ennen. Oon niiiin ines nyt undergroundräpis et huh!

 photo IMG_3920_zps8e2d2057.jpg

Ankka tuli meille perjantaina jo päivällä ja valmistauduttiin rauhassa iltaa varten. Lähettiin bussilla kohti Helsinkiä ja siideripöhnissä majotuttiin Tavastian eteen. Jännä kun Happoradioo kiertäes on tottunu siihen ainaiseen jonottamiseen ja "päästäänköhän me nyt eturiviin iiks!" -hössötykseen, mutta täällä saatiin rauhassa pitää leiriä pystyssä keskenämme ovien aukaisuun asti. Sisällä mentiin rauhassa pöytään istumaan ja taidettiin istua siinä niin kauan, kunnes Ratface alotti. Ja silti päästiin eteen. Me likey.

 photo IMG_3930_zps151a9456.jpg

Keikka oli pitkä ja hikinen. Tuli hypittyä ja riehuttua ja huudettua taas hetken edestä. Noissa pikkubaareissa ei oo vaan samaa tunnelmaa kun isolla lavalla. Ja usein niissä pikkubaareissa on meijän lisäks vaan kourallinen ihmisiä niin eipä siellä hirveästi kehtaa alkaa riehumaan.

 photo IMG_3938_zpse206b01e.jpg
 photo IMG_3943_zps727411bd.jpg

Kuultiin paljon sellasia biisejä, joita ei olla aikasemmin kuultu livenä ja sehän on aina plussaa! Rotta on muuten valitellut, kuinka aina joudutaan kuunteleen se sama setti, mut ei tällä kertaa. Ei oo pilottia karvoihin katsominen, Elementtihelvetin häpykarvahippa, Raksalla (!!! ja kuka vittu näit biisien nimiä keksii :D) ja Kenttäsika kehtaa nyt ainakin tuli nopeesti mieleen. Lähiörotatkin soitti muutaman ihan uuden biisin, ja onhan nekin nyt vaa iha vitu jepa.

 photo IMG_3945_zps4c5ef32c.jpg

Käytiin keikan jälkeen ahistelemassa Rottaa ja Rautapersettä. Korpee edelleenkin, että Rohtori oli jo karannut kotiin heti, kun ollaan viimeks nähty se joskus elokuussa niin ois ollu kiva vaihtaa pari sanaa MUT EI SIT! :(

 photo IMG_3949_zpsb99eed61.jpg
 photo IMG_3952_zps261c289a.jpg

Saatiin Ankan kanssa master idea lähtee dösällä Tammiston Mäkkiin, kun ei jaksettu jonottaa Sokokselle. Mäkkisafkat naamaan ja taksilla nukkumaan. Kiva päivä oli!

Meinasin eka, että kirjotan lauantaista samaan postaukseen, mutta tästä tulee muuten kilometrin pitkä niin omistan Jokerit-vihalleni ihan oman tekstin. Hyvää yötä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti