1. joulukuuta 2013

rattus mobilis

Toissa viikonloppuna oltiin Heinolassa ja Hämeenkoskella. Lienee edes turhaa sanoo, et mitä bändii kattomassa. Kumpikin meille uusia keikkapaikkakuntia, mut ei olla jääty mistään paitsi.

NOTKEA ROTTA @ NUORISOTALO PLEISSI, HEINOLA

Heinolan keikka ilmotettiin hyällä varotusajalla neljä ja puol tuntia ennen keikan alkua. Karjalohjalta on reippaan kahden tunnin ajomatka ja kun huomattiin se ilmoitus oltiin vielä yövaatteissa just heränneinä (morjes mikä unirytmi). Ja Ankalla oli vielä töitäkin tehtävänä ennen kun päästiin lähtemään. Hieman tuli kiire, ja oltiin paikalla viis minuuttia ennen keikan alkua.

Paikkana oli Heinolan nuorikeskus Pleissi ja kerrankin tunnettiin itsemme vanhoiks keikalla. Eikä oo tullu nuorisotaloil hengailtua oikeen ikinä, hyvä alottaa tällei kakskymppisenä. Oli jotenkin tosi symppistä nähdä kuinka fiiliksissä ne nuoret oli Rotasta, ja kuinka fiiliksissä bändi oli niistä. Yleensä kun yleisö on täynnä humalaisia vanhempia miehiä.

 photo IMG_4072_zps452ca350.jpg

Käytiin keikan jälkee vaihtamas pari sanaa Rotan kanssa ja lähettiin sitten ajeleen kotia kohti. Ovet oltiin jo laitettu lukkoon ja oltiin vikat ihmiset koko paikassa niin ei kehattu jäädä ottaan kuvaa.
Ajomatka oli vähintäänkin kiusallinen kun ajettiin peräkkäin pitkän matkaa hah!

 photo IMG_4056_zps98015791.jpg

Oltiin Ankalla jo aikasin (klo 2-3 yöllä on aikasin!) eikä jaksettu vielä mennä nukkumaan. Tähän aikaan yöstä tulee aika hyviä ideoita ja niinpä me alettiin räpsimään kuvia inspiroituneena Rautaperseestä.

 photo IMG_4066_zpsa77eb2f6.jpg

NOTKEA ROTTA @ RAVINTOLA STAR, HÄMEENKOSKI

Nukuttiin varmaan taas helvetin myöhään, käytiin tekemäs Ankan työt, laittauduttiin ja lähettiin. Nykyään tää nukkumine on menny ihan överiks... Toissapäivänä mentiin nukkuun seiskalta aamulla ja herättiin kuudelta illalla, jep.

Back to business, ajeltiin Hämeenkoskelle jotain pelottavia pikkuteitä pitkin ja vähän sudittiin mäissä, kun oli liukasta mutta selvittiin hengissä perille. Kun astuttiin ovesta sisään, sisällä soi Happoradion Ahmat tulevat. Ja myöhemmin soi vielä Unelmia ja toimistohommia jee!

Kirottiin keikan myöhästä alkamisaikaa, kun oltiin paikalla jo ennen yhtätoista. Ravintola Star oli kiusallisen pieni ja alko ahistaan se jatkuva venaaminen. Joskus yhden jälkeen noi vihdoin nousi lavalle. 


Keikka oli hyvää perussettiä. Siellä oli paikalla Hämeenkosken Dynamon säbäjoukkue ja ne oli välillä vähän ärsyttäviä... Yks kysy Ankalta et mikä ongelma sil on, kaato bissee kaikkien päälle ja huuteli Rotalle homojuttui tms ja toinen videokuvas meitä WTF. :D Ei oo eka kerta ku joku kuvaa mua ja Ankkaa Rotan keikoilla, ois mielenkiintosta tietää mitä ne tekee niil videoil. 

Keikan jälkeen käytiin taas moikkaamassa ja läpäläpä kyl te tiiätte. Kiva viikonloppu oli jälleen!

Aattelin, että oisko teitä kiinnostanu joku yleinen postaus tästä keikoilla kiertämisestä? Multa on ainakin duuni- ja koulukaverit kyselleet kaikkee, että miks käydään näin paljon ja missä kaikkialla Suomessa ollaan käyty. Voisin myös jakaa jotain huippumuistoja näiltä vuosilta. Neljään vuoteen mahtuu aika paljon kaikenlaista. Mistä kaikki alko? Miks tästä on tullu elämäntapa? ym ym.

2 kommenttia: