18. helmikuuta 2014

"tässä teille vähän esimakua bokseista!"

ATOMIROTTA @ HARD ROCK HOUSE, HELSINKI

Notkea Rotta 3packin ensimmäinen keikka Atomirottana! Ystävänpäivänä otimme siis suunnaksi Roihuvuoren ja jo ennestään tutun Hard Rock Housen. Oltiin paikalla jo suht aikasin, heti kympin jälkeen, mutta silti jouduttiin seisoon vitun monta tuntia. Siis siellä on ehkä kymmenen istumapaikkaa prkl! Tapettiin aikaa juttelemalla, vessaposeeraamalla ja kuuntelemalla DJ Rohtorin mahtavia vinyyleitä. "Ai sä diggaat tälläsestä funkista?" :D Oltiin myös suht järkyttyneitä kun kuultiin hetki soundchekkiä ja ne uudet biisit ei kuulostanu_yhtään_Rotalta!

 photo IMG_5027_zps00ed454f.jpg

Keikka alko kahella uudella biisillä, joissa vanhoihin biitteihin oli tehty vaan uudet sanat. Aattelin et jos ne kaikki on vaan tälläsiä niin jee. Mutta tuli sieltä onneks ihan uuttakin sitten ja myös vanhoi hyviä. Honeybunny hyppää autoon ajetaan aurinkooooooon - ei onneks soi päässä... Oli jotenkin tosi hyvä keikka. Ja hyvä fiilis. Jännä kun ollaan melkeinpä siitä asti, kun ollaan noitten keikoilla käyty, kuultu vaan samaa settiä ja sitten tulee jotain ihan uutta. Eikä se Rohtorinkaan piipahdus lavalla mikään huono juttu ollu. :)

 photo IMG_5040_zps5cf6f387.jpg
 photo IMG_5046_zpsc6506801.jpg

Keikan jälkeen otettiin sensuelleja kuvia ja halailtiin oikee ystävänpäivän kunniaks! Rotta kävi piipahtamassa takahuoneessa ja toi meille esimakua niistä meidän paljon puhutuista bokseista. Ai kui siistii!

 photo IMG_5050_zps8d3c87f8.jpg

Hetki vielä jauhettiin jotain ja lähettiin siitä sitten hiippailemaan autolle ja meille nukkumaan. Ehkä paras ystävänpäivä ikinä!

ATOMIROTTA @ WESTY BAR & CLUB, ESPOO

Lauantaina herättiin suht aikasin ja lähettiin Hiekkaharjuun ottamaan uutta tatskaa mulle. Oon ehkä pikkase liekeis näistä!

 photo tatska-002_zps264ebdbd.jpg

Kulutettiin sitten aikaamme palauttelemalla pulloja ja viettämässä hyvin hämärää aikaa jossakin päin Vantaata. Aika meni tosi nopeesti ja kohta olikin aika ottaa suunta kohti Espoota. 

Keikalla oli lähes sama setti kun Roihuvuoressa ja oli kiva kuulla niitä uusia biisejä taas. Pikkasen haittas tunnelmaa, kun oli tietenkin pakko seistä kajarin vieressä ja tuntu että se ääni meni mun pään läpi ja meinas taju lähtee yhessä vaiheessa. Eikä siitä tietenkään voinu siirtyä... :) Korvassa tinnittää edelleen ja korvatulpat on seuraavana hankintalistalla. En haluu kuitenkaan olla kuuro vielä kolmekymppisenä. 

 photo IMG_5066_zpsb8a49bfc.jpg

Käytiin ottamassa taas perinteiset kuvat ja musta on tosi hulvatonta, kun Rotta ei käytä enää nenää keikoilla niin nyt sen on pakko työntää käsi aina nenän eteen kuvassa. HAHAHAHAH. 

 photo IMG_5065_zps9d8347be.jpg

Jotkut hörhöt oli piirrelly noitten auton takalasiin. Aika kiusallista. 

Tällä viikolla onkin sitten luvassa perjantaina Happoradion keikka Levykauppa Äxässä ja vähän Atomia Circuksessa. Että sellaista!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti