28. helmikuuta 2014

zekoboltziperjantai stadissa

HAPPORADIO @ LEVYKAUPPA ÄX, HELSINKI

Viime perjantai oli aika kiva päivä. Olin ensin Rosalla katsomassa Suomen peliä ja siitä lähdin kohti Levykauppa Äxää, missä Ankka ja Pia mua odottelikin jo. Missasin muutaman minuutin alusta, mutta oli silti tosi kiva kuulla jälleen pitkästä aikaa edes hetki noita livenä. Baarikeikkoja odotellessa. :) Keikan jälkeen mentiin jonon jatkeeks ja käytiin hakemassa kortteihin nimmarit, niitä kun meillä ei onneks ookaan ennestään yhtää.
 photo IMG_5200_zps1a8704b1.jpg

Koska Minna oli Seinäjoella, eikä päässyt paikalle niin meillä oli paperiversio tuuraamassa! Ai että mitä huumoria tosta revittiinkään päivän aikana. Myöhemmin se pääsi myös Rotan kanssa poseeraamaan hahaa! Halattiin siinä vielä urpoja ja lähettiin Alkon kautta dokaamaan ja valmistautumaan iltaan.

ATOMIROTTA @ CIRCUS, HELSINKI

Illalla hurautettiin Circukseen Toppen 2014 -tapahtumaan. Siellä esiintyi Aivovuoto, jolta kuultiin vaan ihan muutama biisi, Atomirotta ja JVG.

 photo IMG_5214_zps7140b6c6.jpg

Ehittiin hengaileen hetki ennen keikan alkua ja Rotta meni kiusallisesti ohi, kun sekoiltiin jotain röökikopissa. Aiheutettiin pahennusta omiin oloihimme juomalla minttushotteja - aina hyvä idea.

 photo IMG_5223_zps0572c6ca.jpg
 photo IMG_5252_zpsde57ea58.jpg

Keikalla otettiin aika paljon kuvia meistä ja meijän uusista kavereista, mutta jälkimmäisiä en viitti julkasta. Meni puolet vähän niinku ohi. Tuli kuitenkin hypittyä ja riehuttua ihan kiitettävästi siitä huolimatta.

 photo IMG_5240_zps67ca96fb.jpg
 photo IMG_5243_zps33f0eef4.jpg

Keikan jälkeen vähän muistikuvat alkaa hämärtyä. Kai me jotain jauhettiin paskaa ja mentiin sit kuunteleen JVG:tä.

 photo IMG_5276_zps7a1e38ce.jpg

Rotta piti myös bongata, koska meijän haliputki ei voi mennä katki! Mentiin ahisteleen yhtä kivaa järkkäriä ja se suostu hakeen Rotan siihen. "Voitsä hakee Rotan tähän?" "Minkä näkönen se on?" "No öö... sellane rotan näköne!" :D

 photo IMG_5286_zps235cbb6a.jpg

Hyvä kuva on! Otettiin myös nimmarit käsiin (miksi?), Happoradion nimmarikortteihin ja Minnan kuvaan tietenkin. Mahto olla Rotalla erittäin huvittavaa, ku jotai zekoboltseiltiin siinä, kun yleensä ollaan kiltisti selvinpäin.

 photo IMG_5281_zpscf94082b.jpg

Oltiin lähössä pois ja huomattiin, että siinä myydään Rotan vinyyleitä! Pakko saada! Ehkä maailman paras idea ikinä. Mun vinyyli lensi kyllä myöhemmin ympäri katuja ja siitä on vähän kulmat rutussa, mut ei se kai haitanne. Revittiin Stadissa myös Toppenin mainoksia lyhtypylväistä.... Joojoo.

Ehkä paras idea vol. 2 mennä duunipaikalle syömään siinä kunnossa. Ankan kanssa otettii vähä lepoo pöydissä. Kun mahat oli täynnä, heitettiin kaks uutta tuttavuutta Louhelaan ja jatkettiin siitä sitten unisissa tunnelmissa matkaa kohti Karjalohjaa. Perillä oltiin kuudelta aamulla ja uni tuli aika nopeeta.

 photo IMG_5290_zps95445821.jpg

Aamulla kateltiin HapporadioTV:tä nauhalta ja muutama tuttu naama siellä vilahti. Hahahahah.
 Ei oo helppo olla julkkis!

2 kommenttia:

  1. Olipa paska juttu mutta hauskaa näytti olevan landeilla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuitenkin sen verran hyvä juttu, et vaivauduit kommentoimaan? :)

      Poista