9. huhtikuuta 2014

"ajoks anssi honkanen just meijän ohi?"

ATOMIROTTA @ MOTEL ROAD 66, KOTKA & BASSO, TURKU

Toim. huom. Kopsasin tän suoraan Facebookin keskustelusta ja saatana noi pallohymiöt ei suostu lähteen pois! Deal with it!
Jaa-a, vaikea sanoo ajoiko se ihan oikeesti ohi, mut ainakin se näytti siltä Mutta se mikä oli varmaa nii meillä oli nokat kohti Kotkan Mussaloa ja vierailevana bloggaajana kaikkien kaveri Ankka ! Matkalla keskusteltiin jotenkin vielä tyhmempiä juttuja kun yleensä ja sovitettiin kaikenmaailam biiseihin vähän uusia sanoituksia ja räkätettiin niille. Matka nyt muuten oli Jutan sanoin ” Yks poron kusema” joten oltiin siinä kympin hujakoilla perillä. Tää mesta menee ehkä top-5 pelottavimmat paikat listalle Siis se oli keskellä jotain satama-aluetta, kaiken maailman rekkojen ja konttien seassa. Oli vähän haastetta ees bongata sitä paikkaa. Mutta ei se loppupeleissä nii kauheeta ollu kun oltiin ajateltu. Istuskeltiin muutama tunti enne keikan alkua ja samalla siinä kateltiin kun Petos & Jontti, Sine Ira ja Hegemonsta heittivät omat setit (ja joo kyllä lunttasin ketä muita siellä oli).
 photo IMG_5833_zps7dc6064c.jpg
 photo IMG_5835_zps6dfe8a92.jpg
Keikka fiilisteltiin edessä mutta reunassa, se on ihan hyvä paikka sillon kun nyrkit heiluu ja kaikki pomppii päällekkäin Keikka oli perus settii, tuttuja turvallisia biisejä ja sillee. Oltiin suunniteltu et yritetään lähtee mahollisimman nopeasti pois keikan jälkeen kun aamulla ois aikainen herätys. No heti keikan jälkjeen napattiin Rotan kanssa #Selfie, pikaiset moikkaukset, ihailtiin Jutan hyväkuntoisia hampaita ja hypättiin äkkiä autoon. Mentiin pikapikaa Vantaalle nukkumaan, yhden pysähdyksen taktiikalla haettiin messiin sämpylät ja limut, ne nassuun ja unta kalloon.
 photo IMG_5844_zps620b042c.jpg
Aamulla herätyskello soi klo 09:00, eli oltiin vetästy sellaset reilut 3h unet ja taas ylös. Aikaisen herätyksen syy oli se että, me lähettiin ottaa vähän mustetta nahkaan. Siinä sitten meni muutama tunti kun molemmille raapustettiin tikku-ukot pohkeisiin. Täytyy sanoo et tosi kivat tuli ja tätä oltiin jo muutama vuosi suunniteltu. Happoradio on nyt ikuistettuna ihoon ja samalla kaikki ne hetket ja ystävät mitä sitä kautta on tarttunut mukaan Ja nyt loppu tää herkistely!
 photo IMG_5876_zpsca4d5c4f.jpg
Oltiin suunniteltu ettei nukuta ollenkaan päikkäreitä et ei mee päivä rytmi ihan sekaisin ja tuu nukuttuu sit koko päivää. No mikäs sen parempi tapa viettää päivää kun Itä- Vantaan ghetto hoodit ja omituinen seura, siitä sitten jatkettiin seuraavaksi Turkuun. Oltiin yllättävän pirteitä kunnes saavuttiin Basson pihaan. Jos se väsymys ois tullu hieman aikasemmin ja matkalla, oltais varmasti menty kotiin nukkumaan. Harkittiin jopa et lähetään pois kun silmät seiso ja oli ihan kuollu olo. Rotta sano et ei ois kun puol tuntii keikkaan, joten päätettiin sitä jäädä.
Noh, keikka alko. Eikä varmaan olla näytetty koskaan yhtä masentuneilta, väsytti vaan niin paljon et kateltiin keikka enemmän rokkipoliiseina. Ihmisiä oli tosi paljon vähemmän kun viimeksi kun oltiin Bassossa, mutta nyt vaik oli vähemmän niin ne jaksas jammata enemmän mukana, eli meininki oli oikein mainio!
 photo IMG_5893_zps0255dd00.jpg
Taktiikka oli sama kun edellisenä päivänä, eli heti vaan pois kun päästään! Otettiin perinne kuva ja oltiin jo onneks ennen keikkaa keretty vaihtaa vähän kuulumisia niin päästiin äkkii pois sitten keikan jälkeen. Ajettiin nii koomaisina nukkumaan et huhhuh! Väsynyt mutta aivan mielettömän kiva reissu taas tuli tehtyy, jei!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti