2. huhtikuuta 2014

"tiiätsä mikä on kuningastuoli?"

ATOMIROTTA @ NIGHTCLUB STONE, HELSINKI & BAR LAFKA, VANTAA

Viime perjantaina päästiin oikein kunnolla keikan makuun, kun Rotalla oli kaks keikkaa samana iltana. Ankka ja Pia tuli taas jo iltapäivästä tänne Vantaalle ja käytiin Jumbossa pyörimässä. Piti myös vähän tankata iltaa varten...

 photo IMG_5711_zps9e396f51.jpg
 photo IMG_5713_zps5e955fad.jpg

Näiden lisäks söin vielä katkarapuja alkupalaks... En oo varmaan ikinä ollu niin täynnä, mutta olipahan hyvää meinaan! 

Tultiin Jumbosta mun luokse vähän alottelemaan. Koska oltiin saatu Pia taas houkuteltua meidän kuskiks, päätettiin ottaa muutamat ihan sivistyneesti. Stonen keikka oli meidän neljäskymmenes ja askarreltiin Rotalle nenän peitoks tollanen sensuelli kyltti.

 photo IMG_5714_zps4e2db4ac.jpg

Stone on muuten aivan hirveä räkälä! No mutta mitäpä noilta Itä-Helsingin "baareilta" voi odottaakaan... Oltiin paikalla suht ajoissa, vaikka lähtö viivästykin juomateknillisistä syistä. Rotta tapansa mukaan alotti vähän myöhässä ja kerettiin vielä ottaan selfieitä ja juomaan shotteja ennen keikkaa.

 photo IMG_5716_zps4fc77486.jpg
 photo IMG_5719_zps9df1c34e.jpg

Pikkasenko hävetti kun keikan alkaessa oltiin Ankan kanssa ainoot siinä tanssilattialla.... Kyllä siihen onneks tuli sitten muutama muukin, mutta rauhassa sai ainakin olla tällä kertaa. Ehkä se oli ihan hyväkin asia, että oli muutamat rohkasevat alla.

 photo IMG_5722_zps5e8f159a.jpg

Keikka oli hyvä as usual! Tuli se pankkiryöstölaulukin tällä kertaa - selvisi jopa sen biisin oikea nimikin, mutta mä diggaan tosta pankkiryöstölaulusta kuitenki enemmän. Noilla oli mukana kitarassa Jokereitten pelaaja joku nevahööd Janne Lahti, mutta eipä siitä kai sen ihmeellisempää. Kauheen häiriintyneesti se ainakin tuijotti meitä.

Käytiin keikan jälkee nopee vetäseen Rottaa hihasta, koska pitihän meijän neljäskymmenes keikka saada ikuisettua! Niillä, kuten meilläkin, oli kuitenkin tosi kiire lähtee kohti Tikkurilaa, joten ei sen ihmeempiä jääty höpötteleen tällä kertaa.

 photo 
10152793_280759875432979_888933350_n_zpsc016a8e8.jpg

Lafka oli mulle ennestään tuttu paikka, on siellä tullu duunikavereitten kanssa sen verran monet kännit juotua. Mutta keikalla en oo siellä ennen ollut. Jollain ihmeen taikakeinolla Rotta ja kumppanit oli paikalla ennen meitä, joten keikka alkoi melkeinpä heti kun oltiin päästy sisälle.

 photo IMG_5725_zps11caaea9.jpg

Jos Stonessa oli vähän porukkaa niin täällä sitä vasta vähän olikin! Pahimmassa tapauksessa viis ihmistä oli siinä diggailemassa. :D Mutta meininkiä riitti kuitenkin, eikä ihan maan rakoon tarvinnu itteensä hävetä. Mun yks utelias hevidiggariduunikaveri tuli katsomaan myös keikkaa, että se saa nyt sit vittuilla mulle töissä kuinka edes niitten kamat ei toiminu... Hirveen kiva hei!

Sitten päästäänkin aiheeseen kunkkutuoli.... Ollaan Ankan kanssa mietitty aika paljon, että miten me saatais otettua erilaisia kuvia Rotan kanssa. Kun niit perusposetuksia meil on oikeesti satatuhatta. Kuvan ottamisesta on kuitenkin tullut perinne, kun Rottakin siitä välillä muistuttelee, joten olis kiva saada vähän jotain erilaisia välillä. Läpällä mietittiin joskus, että vois ottaa sen kuningastuoliin. Nauratti kovin ja en mä kyllä aatellu, että oltais ikinä kehdattu sitä kysyä. Mutta kun sopivasti on lonkeroo ja mustikkashottei alla niin tässä on lopputulos.

 photo 
10149942_280760372099596_437849670_n-001_zps9607682a.jpg

Kaikkien naamat sopivasti peitetty, mut ehkä se pointti tulee selväks! En tiiä pitäiskö itkee vai nauraa. :D

Näihin kuviin ja näihin tunnelmiin, kuninkaallista loppuviikkoa kaikille! Me matkataan perjantaina Kotkaan ja lauantaina Turkkusee, että niistäpä sitten ensi viikolla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti