24. huhtikuuta 2014

"ei me silti soiteta linnusta sammakoksi, vaikka teillä onkin noi tatskat!"

HAPPORADIO @ FINLANDIA-KLUBI, LAHTI

Oltiin viime lauantaina Ankan kanssa kattomassa Happoradiota Lahdessa. Ensin meijän ei pitänyt mennä minnekään, sitten piti mennä Kuopioon kaheks päiväks (perjantaina olis ollut Happoradio ja lauantaina Rotta samassa paikassa), mutta koska päädyttiin perjantaina Vantaan ghettohuudeille dokaamaan niin jätettiin suosiolla viiden tunnin ajomatka väliin ja päädyttiin Lahteen.

 photo IMG_6041_zpsf553918a.jpg

Lahden keikka oli ihan överikallis (ovelta 28€), joten piti ottaa ilo irti koko rahan edestä. Eipä oo vähään aikaan tullu huudettua ja jorattua niin huolella. Vieressäolijat varmaan diggas. Muuten se oli aika kuollut mesta niin piti jonkun sentään tuoda vähä jotain meininkiä sinne! Ja elefanttimarssikin piti pistää pystyyn keikan päätteeksi, vaikka vähän hävettikin. Mut ei se oo varmaan aina ihan niin justiinsa.

  photo IMG_6047_zps9751d4d9.jpg

Keikan jälkeen bongattiin noiden bussikuski ja pyydettiin josko se voisi hakea Tykin ja Frostin pihalle. Ja hakihan se. Noi oli taas niin hulvattomalla päällä että huh huh! Mutta nyt on meijän tatskat ikuistettu Tykinkin puhelimeen haha. Siinä aikamme paskaa jauhettua lähettiin sitten ajamaan takaisin Karjalohjalle.

AINIIN, sellanen kiusallinen moka meille sattu menomatkalla, kun jouduttiin johkin helvetin isoon ja monimutkaseen liikenneympyrään, jossa oli ainakin satamiljoonaa eri kaistaa niin oltiinkin yhtäkkiä vastaantulevien kaistalla. Äksdee. Hymyiltiin vaan nätisti vastaantulijoille. Mutta sellasta sattuu. Eikösjuu?

Huomenna sitten koko Rotta-posse ja SMC Lähiörotat Tavastialla jippikayjei!

1 kommentti:

  1. "Hyvmyiltiin vaan nätisti vastaantulijoille. Mutta sellaista sattuu. Eikösjuu?" :DD

    VastaaPoista