28. huhtikuuta 2014

"puhu äänellä jonka kuuleeeeeeen..."

Otsikko liittyy, mutta vähän hämää, koska ei oltu katsomassa Happoradiota vaan...

NOTKEA ROTTA & SMC LÄHIÖROTAT @ TAVASTIA, HELSINKI

Ankka tuli meille perjantaina päivällä, käytiin Jumbossa pyörähtämässä ja hakemassa ruokaa. Laittauduttiin ja lähdettiin ysin aikaan valumaan kohti Helsinkiä ja Tavastiaa. Oli matkalla niin paskat jutut et ajoin erehdyksissä jonkun risteyksen ohi ja löydettiin seuraavaksi ittemme satamasta. Nooh vähän sightseeingii kato! Kyl me sit perillekin löydettiin turvalliseen Elielin parkkihalliin lopulta. 

 photo IMG_6106_zps6ec41dc9.jpg

Käveltiin kaikessa rauhassa kohti Tavastiaa niin yhtäkkiä tien toiselta puolelta kuuluu "puhu äänellä jonka kuuleeeeeen!" Käännetään päämme ja Rohtorihan se siellä virnuilee. Voi vittu. :D

Keikkaa saatiin odotella pieni hetki. Siinä kävi joku hörhö sanomaan Ankalle, että se ei nää kun Ankka istu lavan reunalla. No sen varmaan tarviikin nähdä tyhjää lavaa, kun keikka ei ollut vielä alkanut? Urpo. Seuraavaks joku Teemu Selänteen kaksoisolento tuli ehdottamaan, että jos perustettais osimoilleen sellanen bändi, että Ankka menee rumpuihin, mä soitan bassoo ja se laulaa tai jotain sinnepäin. Salee ois hittiainesta!

Lämppärinä toimi Naispyy, kuten viimeksikin. Seuraavana SMC Lähiörotat tuli vetämään oman settinsä ja jossain välissä tapahtu jotain hyvin hämmentävää...

 photo IMG_6109_zps00302333.jpg

...Mc Respektor tuli feattaamaan yhteen biisiin skootterilla. Joo joo ihan perus! Lähiörotat soitti aika paljon uusia biisejä, joita ei oltu kuultu aikaisemmin, mutta toimi joka tapauksessa. Diggasin.

 photo IMG_6111_zpsdd6ffbc7.jpg
"Mä otan yhen kuvan näistä, kyl siitä varmaan ihan hyvä tulee!" Jep.

Rotta soitti paljon tuttui biisei, mutta myös joitain sellasia mitä ei olla aikaisemmin livenä kuultu. Ja sehän on aina mahtavuutta. Lisäksi kuultiin EP:n yhteisbiisit Elämäntapa ekaa kertaa, NRSMC tuli jo muutamilla kesän keikoilla, mutta nyt erityisesti oli jotenkin superjees ja Rottaradiohan onkin jo vanha tuttu. Kaikin puolin mahtava setti ja mahtava meno!

Paitsi yhdessä vaiheessa mun ja Ankan taakse tuli kaks lihavaa viinanhuuruista miestä ahisteleen. Huudettiin vaan molemmat että "hyi vittu hyi vittu!" ja näytettiin varmaan tosi kärsiviltä. Rotta vaan repes ja osotti meitä haha.

 photo IMG_6115_zps8cadaca2.jpg

Keikan jälkeen käytiin juttelemassa Rohtorille, joka jakso hoilottaa sitä Puhista edelleen...

 photo IMG_6117_zps57d6bb65.jpg

...ja Rotalle, joka on vähän vammasen näkönen tossa. "Joo ihan hyvä toi on!" 

Oli ihan superkiva ilta! Kyl nää Allstars-keikat on aina kivaa vaihtelua Atomille, vaikkei siinäkään mitään vikaa ole. Mutta sillei.

PS. Avionin Prinssi on ihana.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti