30. syyskuuta 2014

"poliisista hyvää iltaa"

ATOMIROTTA @ PUB PETE, HELSINKI

Kiirettä on taas pitäny, eikä blogille oo oikeen tuntuny löytyvän aikaa. Ja vitut, jossen oo ollu töissä ni oon maannu sohvalla raatona ja katellu Sinkkuelämää. Nyt istun kuitenkin junassa matkalla Tampereelle ja aattelin vähän kertoa hulvattomasta viime viikon lauantaista. 

Ankka ja Pia tuli meille joskus kuuden aikoihin safkojen kanssa. Syötiin, jauhettiin paskaa ja aika pian korkkasin Ankan kanssa ensimmäiset ilojuomat. Harvoja tilaisuuksia kun meillä on kuski keikalla ni eihän sitä voinu jättää käyttämättä!


Kuunneltiin nostalgiamusiikkia ja hengailtiin vaan. Kunnes... plim plom, sanoi ovikello ja sydän hypähti kurkkuun. Laitoin musiikkia hiljemmalle, koska aattelin että siellä on joku vihanen naapuri haulikon kanssa. Menin kattoon ovisilmästä ja siellä seisoikin kaksi telkkarista tuttua poliisisetää. :D "Iltaa, naapurit ei taida hirveesti tykätä tästä teijän musiikista." No ei näemmä. Musat pois, kengät jalkaan ja nokka kohti Pub Peteä!


Tärkeänä välihuomautuksena myös, että sain Ankalta synttärilahjaks työvälinepakin, jossa oli seittemän erilaista meisseliä! Siis seittemän! Tulee tarpeeseen se pakki noin niinku muuten, nimimerkillä hakkasin nauloja kaulimella seinään yks päivä...

Mitäs mä Pub Petestä sanoisin? Noh tota... räkälä kuvaa ehkä sitä mestaa aika lievästi. Eli perussettiä siis. 

Ehdittiin juomaan yhet ja tsiisuskraist ku oli hyvä keikka! En tiiä johtuko se pienoisesta nousuhumalasta vai mistä, mutta oli erittäin jees noin niinku ahdistavaksi räkäläkeikaks! 


Käytiin ofkoors keikan jälkeen ottamas perinteinen kuva meijän arkistoihin. Mä välillä aina mietin, et mistä hemskutista me revitään näitä ideoita näihin kuviin, mutta Ankan hiuksista tehdyt viikset oli sillon tosi bueno idea näemmä. Ei yhtään mitään käryä mitä juteltiin siinä, mutta ei se kai oo niin justiinsa. 

Gimmat autoon, Jutta Koivukylään ja unten maille! Se oli kiva päivä se!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti