25. marraskuuta 2016

"mul on klubirundilla upee pitkä tiikerin häntä"

HAPPORADIO @ POROHOLMA, RAUMA

Lähdimme porukalla Raumalle. Koukkasimme Jutan Turusta, jonka jälkeen haimme evästä liikkeestä nimeltä Alko (tosin minä ja Jutta emme sinne menneet ja tää on ihan tottakin). Raumalla menimme pussarille Poroholman tuntumaan. Ei meinannu juoma minulle maistua, koska olin ollut kipeänä. Räppäsimme ja ulisimme ja alkoi se juoma maistumaan! Ismo Alankoa kuulu taustalla hieman.


Keikka alkoi ja keikka loppui, ei siinä kummempia kun kukaan ei tunnu muistavan keikasta mitään, koska tämä tapahtui kesällä. Elokuun loppu on kesää.  Kova meno meil ainakin oli ja pistettiin falsettikuorokin pystyyn! Arvatkaa vaan et oliko aamul ääntä kun lisätään älyttömään flunssaan möykkääminen ja alkoholi nii lähti vaan pieni pihaus ininää seuraavana päivänä.


Keikan jälkeen moikatiin rakkaat Urpomme ja Tykki kehui, että on kuunnellu Notkeaa Rottaa, mutta ei kuitenkaan oo valmis tatuoimaan sitä 15cm kokosena pohkeeseen... Jotenkin taas keskusteltiin hänen moo moostaan. Tässä mallissa kun oli myös häntä ja kun klubirundi alkaa niin moo moohon tulee upee pitkä tiikerin häntä. Koska jutut oli nii huonoja niin päätettiin häippästä paikalta baariin.


Matka sinne oli kyllä sekava ja humalainen, Minna oli kaatunu ja me Jutan kaa oltiin käyty vessailemassa jossain puskassa. Meijän jutuissakaan ei ollu enää mitään tolkkuu.

Dominossa veivattiin perinnekaraoket ja ei kauheen kauaa edes oltu siel. Epämääräistä häröilyä pitkin Rauman katuja ja me oltiin viel Minnan kaa juhlittu aamuun asti. Järkevää? Ei.

Kotimatkalla kuunneltiin Pian saarnaa viinan vaaroista ja kuunneltiin täysillä Lordin Hard rock hallelujaa, kun milläs muullakaan se krapula lähtee. Huhhuh!

- Ankka

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti