10. huhtikuuta 2011

"anna hali!"

 FLUTE OF SHAME @ KAMPPI, HELSINKI

Eilen oli jättemukava päivä! "Koop Arposen akustinen triiio Flyyyt of sheim" (hei hyvä Kristiina Komulainen! :D) oli vuorossa jälleen. Herätys vaan oli ihan liian aikasin, mutta oli kyllä sen arvosta.


Kamppiin päädyttiin, kävin ostamassa aamupalaa ja pian se keikka alkokin jo. It was great as always!
Keikan jälkeen oli joku muotinäytös, Stadin brankkarit ♥ Oli kyllä rumia palomiehiä. Tai oli se yks ehkä ihan siedettävä.


Jamesin ja Danen kanssa tuli taas juteltua aika paljon. "Anna haliiii!" ♥ Ja ymmärrettiin jopa melkein kaikki mitä ne puhu! Edistystä. Ja uskalsi/ehkä jopa osasi itekin sanoo vähän enemmän jotain, kun vaan hymyillä ja nyökkäillä.
Koop oli kyllä kans sulonen, mutta ärsytti ku C mulkoili murhaavasti siinä selän takana. Kooppis lupas laulaa Kiss from a rose mulle omistettuna, kun kysyin et voisko ne laulaa sen pitkästä aikaa. Hihii :) Vaikka ei se kuitenkaan sitä enää ens viikolla muista. Ja se kehu mun hiuksia. Lol?

"Oot ihan sellasen vitun ilkeen bitchin näkönen! Ihan niinku Martina Aitolehti!" 

Junaa odotellessa käytiin vähän turistikuvailemassa! "Kato! Helsinkiläinen kivi!!" Piti olla mallina ja mennä poseeraan Aleksis Kiven kanssa, mutta en kehdannutkaan. (Oikeesti oli hiukset huonosti, kun siellä oli joku hirmumyrsky.)

Paapaapapapaaa..... Vähän soi päässä.



Ens lauantaina sitten suuntana jälleen Helsinki. Eksytään 100% varmasti. Ainakin jos on musta kiinni. Mä + metrolla kulkeminen + suunnistaminen metropysäkiltä johki neverheard polkupyöräliikkeeseen = total disaster.

Koska tän päivän suunnitelmat peruuntu niin oon viettänyt laatuaikaa tietokoneen, muutaman teekupillisen ja OC:n parissa, kiitos sen lainaamisesta Jennille! En oo ees jaksanut pukea, yövaatteissa hillun edelleen. Vielä kun Martti pysyy Idolsissa niin kaikki on täydellistä :)

2 kommenttia:

  1. Stadin brankkarit ei ollu ilman paitoja ja sekös vituttaa. Unohdin ne ihan kokonaan.

    VastaaPoista
  2. Se oli kyllä aika iso pettymys! Paitsi sitä spurgun näköstä en ois ilman paitaa halunnu nähä..

    VastaaPoista