13. toukokuuta 2011

jepsjepsjuu

IDOLS-FINAALI @ HARTWALL AREENA, HELSINKI
&
MARTTI SAARINEN @ FLAMINGO, VANTAA

Sunnuntaina olin tosiaan Jennin kanssa Idols-finaalissa ja niinhän siinä kävi, että Martti vei voiton kotiin! Jes! Oltiin oikeen tosifaneja, kun meillä oli Martti-huivit ja kyltitkin! Oli hyvä show (Ismo Leikola oli loistava!) ja tooosi mukava päivä muutenkin, thanks Jeba seurasta.
Nähtiin Koopkin siinä, hetki juteltiin ja halailtiin vähän. Ihmiset tuijotti vähäsen, kun vaan juostiin Koopin luo, haha :D


Tänään lähettiin Jutan kanssa suunnistaan kohti Vantaata ja Flamingoa. Vastoin kaikkia odotuksia ei eksytty kertaakaan! Pari tuntia tuli vietettyä Jumbossa Anttilaa ja kenkäkauppoja kierrellen, Flamingossa kamalia jotainihmemainostajamiehiä pakoillen ja Piltti-piknikillä.
Martti oli sanalla sanoen ihana. Varsinkin nimmarinjaossa. "Olitteks te Lempäälässä?" ♥ Joo. Siinä on jotain samaa hölmöyttä mitä Koopissa, osaksi varmaan myös sen takia tykkään Martista melkosen paljon!
Oli kyllä kiva päivä! Ja huomenna Särkkään ekaa kertaa tänä vuonna, kivaa! Kaikki on kivaa! Superkivaa on se, että nähdään Martti taas ens sunnuntaina :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti