14. joulukuuta 2011

"moniväri on ihan perseet ja jutta vaan huutaa!"

HAPPORADIO @ KULKURIN KIEVARI, HAAPAJÄRVI
&
NIGHTCLUB TÄHTI, OULU

Haapajärveltä ja Oulusta selvitty just ja just hengissä. Mitä nyt hirveet univelat on vielä. Sellanen 1250 km tuli matkustettua viikonlopun aikana, että ei ihmekään että väsyttää. En onneks ite joutunu ajaan koko matkaa, luojan kiitos.

Mutta siis, perjantaina lähdin jo puol kasin aikaan bussilla Tampereelle ja sieltä edelleen junalla Riihimäen kautta Lahteen. Tessu ja Ankka poimi mut asemalta kyytiin. Sitten ajettiinkin muutama tunti Haapajärvelle iloisissa tunnelmissa kuunnellen e r i t t ä i n hyvää musiikkia (Postitykki ♥) ja puhuttiin e r i t t ä i n laadukkaita juttuja, mutta niistä ei sen enempää.

Perillekin päästiin about seittemän aikoihin, kirjauduttiin "Hotelli" Kievariin sisään ja alettiin ryyppään. Perfect. Kateltiin ihan päissämme Ankan kanssa ysin aikoihin kelloa, että ei saatana, mehän sammutaan ennen keikkaa tätä menoa. Mutta onneks ei kuitenkaan. Meijän etkot sisälsi käytävillä huutelua (josta viereisissä huoneissa olevat popparit tykkäs!), laulamista, lisää laulamista ja sitä juomista tietty.

Nähtiin bändin tyyppejäkin jossain vaiheessa ja pyydettiin Linnusta sammakoksi keikalle...
...ja tittidii, soitettiinhan se! Jee! Vahva huhu kiertää, että oltiin spiikattu meille, mutta itellä ei oo muistikuvia. Keikalla oli ihan helvetin hyvä meininki ainakin meillä. Tuli laulettua, tanssittua, hypittyä ja muuten vaan riehuttua taas ihan kiitettävästi. Joku lasi siinä kai kaatu Tykin mahaa päin, mutta pikkuvikoja sellasset.

Photobucket
Ankka lähtee lentoon!
Photobucket

Keikan jälkeen mentiin meijän huoneeseen mitäpäs muutakaan kun juomaan. Siinä sitten vierähtikin puoli yhteen asti päivällä ennen kun pääsin nukkumaan huimat puolen tunnin unet. Oli kyllä ihan saatanan hyvät jatkot hohoo :D Meijän huonekin oli ihan siisti ja sillee. Mitä nyt lattia lainehti viinasta, matto ja lakanat oli viinassa, verhot revitty alas ja vessan lavuaarissakin oli jotain omituista.... Laskua odotellessa. Ja meijän biisilistatkin oli revitty palasiks! Idiootti. Teippailin sen tossa takasin kasaan, alakulma vaan on jääny johkin matkalle.

Photobucket
Photobucket

Joskus öö ehkä kahen aikaan lähdettiin sitten vihdoin ajamaan kohti Oulua. Pieni kooma oli, mutta ei onneksi paha. Oltiin kyllä Ankan kanssa kännissä varmaan vielä. (Mä en siis ajanut autolla tässä kohtaa. Ihan vaan selvyyden vuoks, ettei tuu väärinkäsityksiä.) Hotellikin löyty vihdoin, mutta ei me sinne sisälle päästy. Pienen kiroomisen jälkeen marssiminen toiseen hotelliin ja pankkikortti tiskiin, että meille nyt huone perkele!

"Tuleeks tää pankilla vai luotolla?"
"........tää on Visa Electron!"

Meijän neropatti Ankka ♥ Respan kiva mies sai hyvät naurut. Ja mä meinasin kotimatkalla ajaa ojaan kun naurettiin tolle. Mut joo, huoneessa suihkuun, meikit naamaan, kauppaan hakeen juomia, parit siiderit naamaan ja NightClub Tähteä kohti. Sisälle baariin, juomat tiskiltä ja eturiviin. Kateltiin siinä kun joku viiskymppinen veti tanssisooloja ja mietittiin, että mihinkä helvettiin me ollaan oikeesti tultu. Kirjotin Facebookiin (onneks vaan muutaman hengen salaiseen ryhmään) sellasia viestejä, että naureskelin vaan kun en saanu itekää selvää et mitä näpyttelin... Kirottu kosketusnäyttö.

Photobucket

Keikka alko joskus muistaakseni puol yhen aikoihin ja oli taaaas ihan parasta! Eipä siitä kai muuta, jotain kivoja biisejä tuli ja kaks encoreekin oikee ohho. Biisit laulettiin perinteisesti omilla sanoilla, toivottavasti ei kuulu missää videoissa taas :D

Keikan jälkeen mentiin ulos hengaileen, moikattiin noita urpoja vielä ja mentiin hotellille joskus neljän jäljestä vissiin. Piti mennä nukkuun mut kappas kun puhuttiin Ankan kanssa vielä muutama tunti paskaa ("SÄ NÄYTÄT MUUTE IHA HYLKEELTÄ!") Ei jaksettu aamulla nousta aamupalalle ja lähettiin muutenkin aikataulusta kaks tuntia myöhässä. Noku väsytti.

Photobucket
Partiolainen ja jääpuikko.

Takasintulomatka oli oikeen paskan läpän riemujuhlaa! Meni aikakin tosi nopeeta, kun oli niin tasokasta juttua. Mä olin ratissa, Tessu röhnötti takapenkillä ja Ankka oli dj. No, Tessu (jolla on kaikki inkkarit kanootissa ja ne soutaa samaan suuntaan!) nukahti jossain vaiheessa, mutta onneks Ankka piti mulle seuraa tai mäkin olisin nukahtanut. Tai en tiiä oliks se sit parempi, et meinasin ajaa ojaan koko ajan ku nauratti niin paljon..

Kiva kun toi Tyrni nauraa tossa biisin taustalla!
*kattoo sivupeileistä* ....missä on Marja Tyrnin keikkabussi?
Ööööööö mitä? Eiku siis se on täs biisissä...
Ei vittu ku mä aattelin, et joku jättitorttu ajaa tuol meijän takana!

Mitä se on se mitä laitetaan sinne auton sisään, et se kulkee?
Bensaa?
MUNAA?!
Eiku bensaa!
.....niin joo.

Ankka on fiksu. Oikeesti.

Kotona olin joskus kasin jäljestä illalla. Helvetin väsyneenä, mutta onnellisena. Danke schön Ankka ja Tessu matkaseurasta - tää oli just niin täydellinen reissu mitä oltiin suunniteltukin!

PS. Tän_piti_olla syksyn viimine keikkareissu, mut mä oon jo vähän niinku luvannu lähtee perjantaina Raumalle. Perkele.

2 kommenttia:

  1. Miksi Jutta juoksit alasti pitkin Oulua? TÄH?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Alastomuus on luonnollinen asia ja haluan esitellä mun kaunista vartaloa koko Suomen kansalle.
      Puspus. <3

      Poista