1. elokuuta 2013

alppipuiston pöhinäiltamat

NOTKEA ROTTA @ ALPPIPUISTO, HELSINKI

Viime sunnuntaina tuli Lohjan erikoisjoukot piristämään mun päivääni. Olin edellisenä iltana/yönä 12h töissä ja voin kertoo, et_väsytti_.

 photo IMG_9362_zpsb6d9694c.jpg

Otettiin suunnaksemme Helsingin Alppipuisto, mutta sitä ennen käytiin tankkaamassa mahat täyteen rakkaassa työpaikassani.
Onnistuttiin metsästään ilmanen parkkipaikka, mikä on niin läheltä keskustaa aika hyvä suoritus, ja lähettiin valuun kohti puistoa. Aika pian huomasimme olevamme ainoita selvinpäin olevia siellä ja alkoi hieman ahdistaan.

Ennen keikkaa hengailtiin...

 photo IMG_9366_zps2f69b810.jpg

...ja Ankan mieliks otettiin erittäin kiusallisia kenkäkuvia. Huomatkaa mun erittäin hyvin ruskettuneet jalat! Rautaperse ja Rohtori myi siellä sivummalla paitoja, mutta ei uskallettu mennä ees moikkaan, koska ei olla juteltu niille ennen. HAHAH. No asiaan tuli kuitenkin muutos myöhemmin.

Pakko sanoo, et täl tapahtumal oli kuumimmat juontajat ever.

 photo IMG_9367_zps8c6049e6.jpg

Ja sitten rasti seinään, mulla on kerrankin keikalta kuvia! Wohoo! Ahkerana tyttönä raahasin oikeen kameran mukaan niin ei tarvi katella yhtä heilahtanutta pimeetä kännykkäotosta. Ihan hirveesti en kuitenkaa kuvaillu, ku piti yrittää selvitä hengissä. Oli semmoset moshpitit menos siel et oksat pois. Onneks me oltiin sijotuttu vähän sivummalle niin säästyttiin pahimmalta rynnimiseltä.

 photo IMG_9371_zps7832e10c.jpg
 photo IMG_9373_zps074812c5.jpg
 photo IMG_9376_zps2504ec5d.jpg
Epäkesko, kulman takaa ja breakdancemato!
 photo IMG_9378_zps1450853f.jpg
 photo IMG_9379_zpsbea86b29.jpg

Keikka oli erilainen ku mikää aikasemmista, johtunee ehkä siitä ettei olla niitä tolla porukalla nähty ennen. :) Mut hitto mite mahtavaa oli! Pieni humala siin ois ehkä tarvittu niin ois kunnolla kehdannu joratakin. Meni näin.

Keikan jälkeen ne kaikki myi taas paitoja siin sivul ja mentii kytikselle, et pääs pari sanaa vaihtaa. Sieltähän se Rotta taas tuli "vitun hullut!" thanks ja nyrkillä olkapäihin. No okei, kyl me sitä sit halattiinkin. Nyt kun kerrankin oli tilaisuus niin sanottiin, et menee hakeen Rautaperseen ja Rohtorin kans kuvaan! Ei siis tosiaan oltu eilen juteltu niille, ja ah, sitä kiusallisen tilanteen määrää. (Huomaatteks ku oon oppinu uuden sanan? Kiusallista!) Mun ja Ankan ilmeet on kans hyvin kiusallisen ahdistuneet. Vaikka ihan syyttä sit lopulta.

 photo IMG_9389_zps35c201ee.jpg

Jostain puskasta toi Ranekin toho kuvaan änkes. Lähettiin sit ton jälkeen aika nopeeta meneen, kun noilla oli kiire roudaan, kotiin ja maanantaina studioon. Mut on ne vaa ihkui hih.

Tää väsyny erikoisnainen menee nyt nukkumaan, että jaksaa kiusallisen pitkän seittemän päivän duuniputken! Kiusallisia viikonjatkoja kaikille. :)

1 kommentti:

  1. Rane,waau! Ai tääl otetaan jotain yhteis potrettii!

    VastaaPoista