12. elokuuta 2013

lawatansseja ja tivolia

NOTKEA ROTTA @ LAWATANSSIT, RAUTALAMPI


musiikki: Notkea Rotta - Hipat

Lähdin torstaina illalla töiden jälkeen Ankalle, tarkoituksena sekottaa unirytmiä perjantain myöhäistä keikkaa varten. Hyvin siinä onnistuttiinkin, kun istuttiin 2,5h saunassa ja sen jälkeen vielä jauhettiin kiitettävästi paskaa, kunnes taas tapamme mukaan nukahdettiin kesken lauseen.

Perjantaina iltapäivästä lähdettiin ajamaan kohti Rautalampea, kummallakaan ei ollut oikeestaan mitään tietoa mihin oltiin päätymässä. Tuossa metsätiellä ajettaessa alkoi pikkuhiljaa vähän pelottamaan. Eikä suotta. Tanssivia kännisiä hippejä keskellä metsää ja me. Hyvä yhdistelmä hei. Koska Rotan keikka piti alkaa vasta kahdelta, tosin tästäkin se myöhästyi, ja meillä oli vielä useampi tunti aikaa odottaa niin mentiin autoon istumaan. Ainakin siellä oli kuivaa ja lämmintä, tosin kun muuten sato vettä.

Ei vittu! Miten te tänne ootte eksyny?!

No sitä mäkin mietin. Joskus puoli kolmen-kolmen aikaan se keikka sitten vihdoin alkoi. Voisin nimetä tän kiusallisten tilanteiden keikaksi. Kun pitää vaan tietteks vammailla ja sit väärä ihminen sattuu kattoo just väärään aikaan. Tulipahan ainakin naurettua ihan kiitettävästi puolin ja toisin. Ja jorattua! Täällä oli onneks suht rauhallista, ettei tarvinnu henkensä puolesta pelätä tai taistella niinku joskus. 

Keikan jälkeen juteltiin hetki Rotan kanssa, otettiin kuva ja halattiin. Sama myös vihdoin Rohtorinkin kanssa. Niinku se itekin sano niin oli kiva rupatella. :) Lähettiin siitä sitten keräämään roskia, jotta saataisiin meidän vitosen roskapantti takasin. Täydet roskapussit kädessä mentiin infoon, ja kappas ei siellä ollutkaan ketään. Järkkäri vittuili minkä kerkes, meil meni hermo, heitettiin roskapussit maahan ja lähettiin ilman vitosia pois. Kaiken huipuks mä vielä kaaduin mutaan matkalla autolle... Vitutti kieltämättä kerätä paskasia roskia turhaan.

Meillä oli auto mahtavasti parkeerattu taskuun niin että edessä ja takana on ehkä kummassakin 50cm tilaa. Ankka huuteli perästä ja mä yritin saada sitä pois henkeä pidätellen, että kohta kolahtaa. No ei kolahtanu ja päästiin siitä pois. Ihme. Sit piti vaan ettiä autolle kääntöpaikka, että päästäis lähteen oikeeseen suuntaan. Löyty vihdoin ja kiusallisten tilanteiden sarja sai vaan jatkoa, kun lähin siitä pois mutta pitikin peruuttaa takasin, koska tuli auto vastaan..... Autossa tietenkin Rotta ja kumppanit. Onneks en peruuttanu ojaan.

No ehkä se riittää perjantaista. Ajettiin Rautalammelta aamua myöden meille nukkumaan pariks tunniks, laittauduttiin uudelleen ja lähdettiin Salon Tivoliin ekaa kertaa neljään kuukauteen. Otettiin sensuelleja kuvia meistä, juotiin marianneja vaikka muille jakaa ja käytiin vähän laulamassa karaokea. Tää baari-ilta vasta kiusallinen olikin. En tosin jaksa selittää sitä sen enempää, koska haluaisin vaan unohtaa koko illan. Vaikka periaatteessa mulla ja Ankalla ihan kivaa olikin.

Sunnuntaina illalla tulin sitten kotiin Mamma mian kautta, kaaduin sängylle ja katsoin loppuillan True Bloodia kanakorin kanssa. Kiva viikonloppu ja ens sunnuntaina taas mennään!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti