19. elokuuta 2013

"mietinkin että tuutteko te tänään tänne"

NOTKEA ROTTA @ MONTTU, PORI

Oltiin lauantaina ja sunnuntaina Ankan kanssa vaihteeksi (........) kattomassa Rottaa. Lauantaina ei oikeesti pitäny mennä edes kun lähdin Vantaalta suoraan töistä aika myöhään, mutta jotenkin mystisesti ajauduttiin sinne kuitenkin. Katoin vaan dösäs Lohjalle, että jos oikeen hanaa ajetaan niin ehitään just. Soitto Ankalle, et nyt lähetää Porii ja sit vaa menoks. Huh ku ollaa rajuja extemporeihmisiä!

Siistii olla taas baarikeikalla pitkästä aikaa, autolla ja vesilinjalla, mutta kuitenkin. On ne vaan niin erilaisia kun ulkoilmajutskat. Oli ihan letkee meno ja kiva kuunnella 3-packii vaihteluks bändikeikoille. Vaikkei niissäkään mitään vikaa ole, mut tietteks kuitenki.

Keikan jälkeen juteltiin pöydän ääressä hetkonen jos toinenkin ja lähettiin sitten jossain vaiheessa huristelemaan Lohjalle takaisin. Kaiken kaikkiaan jäi hyvä fiilis tästä ja kannatti ehdottomasti lähtee, vaikkei ollutkaan eka suunnitelmissa!

 photo IMG_2681_zpsce63876c.jpg

Klo. 4.16 Forssan Autokeitaalla. Ai huomaako, että ollaan aika väsyneitä. Ai näytetäänkö just siltä, et molemmat on tullu suoraan töistä. Hohoo vammaset!

Oltiin Ankalla joskus kuuden aikaan, ysiltä Ankalla oli duunia ja mä menin sit seuraks kattoon lastenohjelmia sinne. Aika taistelua oli, ettei silmät painunut kiinni noin vajaan kolmen tunnin unien jälkeen.

NOTKEA ROTTA @ SILLANALUSROCK, LOIMAA

Päivällä lähettiin sitten kohti Loimaata ja Sillanalusrockia. Käytiin tankkaamassa kofeiinivarastot niin vähän piristyttiin ja selvittiin lauantai hereillä.

 photo IMG_2684_zpsd2a4f075.jpg
 photo IMG_2705_zpsfb1ba79e.jpg

Perillä naurettiin ittemme kipeiks tolle "rockille". Pesäpallostadion, pari polvenkorkusta kakaraa ja me. Ihan mahtavaa hei! Rottakin sano, et tää on vähän niinku yksityiskeikka meille. Kuitenkin vielä ennen keikkaa ehittiin vammailla kiusallisesti ja tutustua etanaystävään.

 photo IMG_2697_zps9efe777e.jpg
 photo IMG_2692_zpsad392795.jpg

Keikalla ei siis tosiaan ollut yhtään ketään, mutta meillä oli silti hauskaa! Ja Rottakin naureskeli ihan kiitettävästi. Parasta oli kyllä sensuroidut biisit. "Mä yritin ollakin siinä Rotalle, et sano ees et mun kullissa nenässä kutisee!" En tajuu millä logiikalla tollanen vittua ja muutakin epämäärästä hokeva bändi on buukattu ikärajattomaan ja päihteettömään tapahtumaan sunnuntai-iltapäivälle. Äly hoi älä jätä.

 photo IMG_2699_zps14f8e8f3.jpg

Keikan jälkeen käytiin taas kerran jutskailemassa ja otettiin mahtavan cool autoonnojailukuva. (En tiiä onks toi yhtee mut whateva.) Rane kävi kovistelemassa videokuvaajaa, että sitä ei saa julkasta missään kun hävettää ja noi pelas myös Tetristä pakatessaan tohon pikkuautoon kaikki kamat. Just ja just mahtu pienen säädön jälkeen. :D

 photo IMG_2706_zps4f01ec29.jpg

Jäätiin hetkeks hengaileen parkkikselle, ettei oltais niin aikasin Ankalla, että se joutus duuniin (Loimaa-Lohja 4 tuntia ja silti oltiin liian aikasessa!) ja lähettiin sit jossain vaihees kiusallisesti Rotan auton edessä ajamaan kotia kohti... Eikä toi antanu mun ees vilkuttaa hätävilkkui niille haha!

 photo IMG_2704_zpsca11fa29.jpg

Kiva ja vähäuninen viikonloppu! Voin kertoo et oli aika koomasta tänään töissä. Mutta ens viikonloppunapa mennään taas kerran. Kontula ja Roihuvuori, weeeeeee are coming!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti